Primer pla d'Edurne somrient

Edurne, trencada de dolor després d'una pèrdua molt dura: «Mai t'oblidaré»

Edurne tenia una relació molt especial amb el seu avi, Lalo

Edurne està passant un moment delicat perquè s'ha hagut d'acomiadar d'una persona fonamental per a ella. Ha mort el seu avi, a qui afectuosament anomenava Lalo. Segons ha sortit publicat, la cantant està destrossada.

Edurne és molt reservada amb la seva vida íntima. De fet, amb prou feines concedeix entrevistes i va amb molt de compte a l'hora de compartir determinats detalls. Tot i això, té una relació excel·lent amb els seus seguidors i sabia que li donarien suport després de publicar la notícia.

L'artista ha escrit a Instagram: «Les persones només moren quan se les oblida, i jo mai t'oblidaré. T'estimo, Lalo». I no ha trigat a rebre centenars de missatges, molts de persones famoses, com Laura Escanes o Xuso Jones.

 

La cantant està molt unida a la seva família, tot i que viu al Regne Unit. David de Gea, la seva parella, milita a les files del Manchester United, i tots dos han format una família allà. I sempre que podia, Edurne, viatjava a Espanya per a visitar el seu avi.

Edurne ha estat a prop del seu avi aquests últims mesos

La intèrpret és un dels membres del jurat de 'Got Talent', motiu pel qual aquests últims mesos ha passat molt de temps a Madrid. i, seguint les informacions que han sortit publicades, va aprofitar el temps amb Lalo al màxim.

Edurne era conscient que aquest moment podia arribar, però encara no estava preparada per assimilar la notícia. Sempre havia sentit una connexió especial amb el seu avi, qui, sens dubte, era una de les persones més importants de la seva vida.

Sortida de l'hospital Edurne, David de Gea i la filla
Edurne i David de Gea estan molt units | GTRES

Lalo estimava moltíssim Yanay, la seva besneta, i passava molt de temps amb ella quan Edurne era a Espanya. La membre del jurat de 'Got Talent' ha compartit unes imatges que demostren la complicitat que es tenien. En concret, un vídeo molt tendre on surt l'home passejant la nena amb el cotxet.

Moltes cares conegudes han comentat la publicació de l'artista, i el comentari que més ha cridat l'atenció ha sigut el de Risto Mejide. Edurne i ell treballen junts a 'Got Talent, i fora de càmeres són molt amics, tot i que al programa vulguin insinuar el contrari.

Risto i la seva dona, Laura Escanes, són conscients de l'amor que la intèrpret sentia pel seu avi, per això estan tan preocupats. Tots dos li han escrit un missatge Instagram.