Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban, vetada a Telecinco després del seu últim fracàs: «L'han fet callar»

Paolo Vasile, màxim responsable de Mediaset, ha donat un toc d'atenció a la col·laboradora

Belén Esteban és conscient que la seva carrera televisiva no serà eterna, però no s'imaginava que el final fos tan a prop. Fa uns anys era la cara més poderosa de Telecinco, ja que generava audiències astronòmiques i rebia un sou totalment desorbitat.

Belén Esteban va tenir molts problemes amb el seu exmànager, Toño Sanchís, i des de llavors la seva trajectòria mediàtica va canviar de rumb. Quan va prescindir d'ell, el públic la va deixar de banda, i mai més ha tornat a ser el personatge tan reeixit que havia sigut.

La col·laboradora va perdre el títol de 'princesa del poble' i no va tenir més remei que buscar-se la vida lluny de la petita pantalla. Per aquest motiu, va muntar una empresa d'alimentació que ja té diversos productes al mercat: gaspatxos, salmorejos i patates xips.

Belén aprofita que encara té molt de protagonisme a 'Sálvame' per a patrocinar la seva marca. I alguns companys seus utilitzen la influència que tenen a les xarxes socials per a promocionar el negoci de la tertuliana. Tot i això, aquesta estratègia s'ha vist frustrada per les ordres de Paolo Vasile, el màxim responsable de Telecinco.

Segons el mitjà digital 'Informalia', l'italià ha prohibit a Belén que parli dels seus productes. Mediaset és al punt de mira dels anunciants, que no volen competir amb un personatge tan mediàtic com ella.

Belén Esteban, descomposta: «Publicitat subliminal»

Esteban s'ha llançat al món empresarial sense tenir en compte que té molts enemics disposats a fer qualsevol cosa per a arruïnar-li la felicitat. Els seus productes d'alimentació han rebut unes crítiques terribles, i la reputació de la col·laboradora ha quedat molt malmesa.

Paolo Vasile no vol donar veu als productes de Belén perquè hi ha marques que no volen que se les relacioni amb determinats escàndols. Fonts properes a la cadena asseguren que la situació és força greu i que Esteban ja no podrà fer publicitat del seu negoci a Telecinco.

Primer plànol de la col·laboradora plorant
Belén Esteban perd el poder a Telecinco | Mediaset

«Hi ha una marca que és anunciant de Mediaset que ha amenaçat de retirar la seva campanya de publicitat”, declara un testimoni. Tot i això, el més preocupant és que volen «denunciar la cadena a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència per publicitat subliminal».

La princesa del poble no comptava amb perdre el suport dels seus responsables, ja que sempre ha tingut una relació molt estreta amb ells. A partir d'ara, haurà de contractar una agència externa perquè promocioni els seus productes.

Belén Esteban està lligada de peus i mans: «Ordres contundents»

Molts col·laboradors de Telecinco han parlat dels gaspatxos de Belén en algun espai televisiu. Els experts consideren que aquesta pràctica podria ser publicitat subliminal, així que la cadena s'està jugant una multa important.

 

La mare d'Andrea Janeiro ha rebut un toc d'atenció, perquè la mala fama que té està espantant molts anunciants. «Des de Mediaset l'han fet callar i li han dit que ni se li acudeixi esmentar els seus productes», declara una persona de l'equip de 'Sálvame'.

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència va donar una puntuació baixa als gaspatxos i salmorejos de Belén. Els consumidors asseguren que no utilitzen productes naturals i que la recepta no és tan sana com es vol fer creure.

Paolo Vasile ha resolt la polèmica perquè té por que el seu grup audiovisual perdi diners per culpa de la col·laboradora. «Les ordres van ser contundents i clares per a Belén», així que la seva empresa no tornarà a tenir protagonisme a la petita pantalla.

 

Kiko Hernández també té un negoci similar; ven olives. Tot i això, aquest projecte no ha rebut tantes crítiques i no és tan incòmode com el de la seva companya.