Chanel fent el símbol de l'ull d'Horus durant l'actuació a Eurovisió

El xicot de la catalana Chanel revela que és definitiu i que no hi ha volta de full

Després de diversos dies de polèmica, Chanel s'ha assabentat en un comunicat com es solucionarà el problema

El xicot de Chanel confessa el que molts estàvem esperant que no passés. Després d'una impecable actuació per part de la cantant que representava Espanya, el seu equip va quedar en tercer lloc a la Gran Final d'Eurovisió.

Tot i això, l'endemà de l'emissió en directe, algunes fonts afirmaven que hi va haver irregularitats en els vots de sis països diferents. Aquests eren Azerbaidjan, Geòrgia, Montenegro, Polònia, Romania i San Marino.

La polèmica s'ha comentat tant que ha arribat fins a les oficines de la UER. El xicot de Chanel ha comunicat que, finalment, els resultats de la Gran Final d'Eurovisió no patiran canvis.

Aquestes irregularitats i aquest escàndol ha fet que la UER hagi decidit reemplaçar els vots del jurat d'aquests sis països amb un resultat agregat. Així mateix, gràcies a aquesta resolució, la classificació final s'ajusta amb la realitat.

Chanel Terrero, seriosa
El xicot de Chanel explica la decisió de UER amb les irregularitats dels vots | Instagram

Per tant, els tres països que van aconseguir entrar al pòdium, no canviaran. Ucraïna, el Regne Unit i Espanya van guanyar Eurovisió en aquest mateix ordre.

Després d'això, Lecturas ha assegurat que la UER s'ha disculpat i s'ha compromès a tenir un control més gran en els vots en els anys següents. «A partir d'ara treballaran per garantir que puguem oferir un resultat vàlid al final de cadascun dels programes en directe. En conseqüència, qualsevol incompliment de les normes es pren molt seriosament», ha comunicat l'organització.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel està orgullosa amb la seva actuació, malgrat que ha quedat tercera | España Diario

 

SloMo, la cançó que ha conquerit tots els espanyols

Després d'assajos, l'equip de ballarins i la intèrpret cubana va fer una actuació memorable que va rebre tot el suport del públic. A més, la gran complicitat que tenen ha ajudat a perfeccionar tots els detalls de la cançó.

Al programa de La 1, La noche D, va anar com a convidada l'artista i tot el seu equip per parlar sobre l'experiència viscuda durant tots aquests mesos. Ella va confessar la decisió que hi va haver enmig de l'actuació, però ningú es va adonar.

A més, una fan del públic li va preguntar sobre el petó amb la ballarina María Pérez, que es va captar en un vídeo. Aleshores, Eva Soriano, va contestar «qui no s'ha fet un petó amb una amiga estant de festa?» i, tot seguit, va fer un petó a cada ballarina i a la cantant.

Si no és María... Qui ha robat el cor de Chanel?

Tot i que els seguidors no s'han quedat gaire convençuts que només fossin amigues, quedava clara la relació que hi havia entre la ballarina i la cantant d'Eurovisió. A l'abril, Chanel va confessar que el seu cor estava ocupat per algú, però no va voler doner més detalls sobre la seva vida privada.

«Estarà entre el públic, però no ho veurà ningú», va manifestar la representant d'Espanya a Eurovisió. A més, l'artista va afegir que «la seva parella li estava donant suport des del principi, ja que l'ajuda a estabilitzar-se amb tanta bogeria».

Chanel Terrero al programa La Noche D
Chanel parla sobre la seva misteriosa parella | RTVE

Cal recordar que la cantant va mantenir una relació amb el músic i actor de Los Serranos, Víctor Elías, fa un any. L'amor es va refredar, però encara segueix tenint una bonica amistat. «Poc més a afegir-hi, Europa t'ho ha dit. Gràcies per donar-nos el teu talent», li deia Elías.

Ella li contestava pels mitjans «L'estimo moltíssim. Ell és artista també i sap la feina que hi ha al darrere, és molt bonic tenir una relació tan bonica amb ell».