ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Les xifres estratosfèriques de la subhasta de mobles de 'La Resistencia'

L'equip del programa de Broncano ha publicat a eBay el mobiliari de plató i la taula ja ha arribat a la xifra dels 20.100 euros
David Broncano a 'La Resistencia' | Movsitar +

 

El programa de ‘La Resistencia’ del canal Movistar + s’ha convertit en tot un fenomen esdevenint en èxit absolut durant aquesta temporada. Ara bé, ningú s’esperava que la curiosa iniciativa que ha tingut l’equip aconseguís l’èxit que està tenint. Per celebrar el final de temporada, l’equip del programa amb David Broncano al capdavant ha volgut posar a subhasta a eBay part del mobiliari del plató en què tenen lloc les atrevides entrevistes de Broncano, i la sorpresa ha estat majúscula.

 

Encara que tot havia començat com una petita broma, la cosa s’ha convertit en seriosa en veure les altes xifres que s’estan oferint per alguns dels ítems de la subhasta de mobles.

 

Xifres que maregen

Un exemple és la taula en què Broncano entrevista els seus convidats, que ara mateix es troba en 29.600 euros i que es descriu de la següent manera: «Taula del programa de Broncano amb un grafiti d’Okudart, ni més ni menys. Després, Ponde i Broncano també hi van firmar i van ‘fotre’ l’obra d’art amb un cotxe i porquet».

 

El sofà no es queda enrere, i arriba a l’escandalosa xifra de 20.100 euros, presentant-se amb aquesta descripció canalla: «Aquest sofà ha viscut més que Enrique San Francisco. El sofà on es va ‘trolejar’ a Piqué, on Anitta va explica que s’havia cagat a sobre i on Noemí Casquet va dir: Te’n recordes del meu cony?».

 

Miguel Ángel Muñoz i Broncano a 'La Resistencia' | Movistar+

 

L’article que més èxit està tenint però, és la cadira des de la qual cada nit Broncano presenta les seves entrevistes, que està arribant a l'estratosfèrica xifra de 90.300 euros. «Si t’hi asseus durant 15 minuts, et vénen ganes de preguntar a la gent quantes vegades ha follat durant els últims 30 dies».

 

Tot això no està deixant indiferent ningú, i el mateix director del programa Ricardo Castella, sorprès amb les xifres de la subhasta feia broma ahir a la nit sospitant inclús sobre el futbolista Gerard Piqué: «O algú ens està ‘trolejant o és Piqué, que aquest cap de setmana li han regalat una cola boníssima i l’ha esnifat».

 

També et pot interessar...