El TSJC activa el segon procediment contra Torra per desobediència

Obren la via penal per decidir si tornen a investigar-lo per no treure el llaç groc de la Generalitat
Quim Torra no va retirar el llaç groc del balcó de la Generalitat | Catalunya Diari

 

El TSJC ha activat el segon procediment contra Quim Torra per desobediència per haver mantingut el llaç groc a la façana del Palau de la Generalitat. Ara el tribunal ha obert la via penal per decidir si torna a investigar-lo, altra vegada per desobediència, quan se li va requerir al setembre una altra vegada, ja fora de període electoral, que retirés els símbols

 

La decisió, de la sala civil i penal, es deu al fet que la contenciosa administrativa veiés possible «rellevància penal» en l'incompliment del termini que Torra tenia per complir l'ordre de la JEC, segons avança el diari 'Ara'. La Generalitat va interposar un recurs de reposició, que va rebutjar el TSJC.

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.