Muntatge amb cartell de CaixaBank i cercle vermell amb persona subjectant bitllets d'euro

Els 3 regals que pots aconseguir a CaixaBank si t'animes a domiciliar la teva nòmina

Una nova campanya per augmentar la vinculació amb els seus clients que ofereix diferents regals segons la nòmina

CaixaBank llança una nova campanya comercial per captar nòmines i incrementar el nombre de clients, durant aquests primers mesos del 2024. Premiar els seus clients s'ha convertit en una bona estratègia, com ja ho va fer el 2023 amb un iPhone 15 pro.

Aquesta vegada, segons les condicions, tens l'oportunitat d'aconseguir un televisor Samsung, un cupó de fins a 400 euros o una remuneració del 5% TAE. Això sí, tingues en compte que aquesta campanya estarà disponible només durant els tres primers mesos: gener, febrer i març.

Els regals de CaixaBank per domiciliar la nòmina el 2024

Si vols obtenir aquests beneficis, CaixaBank ofereix tres alternatives, depenent de la quantitat de diners que rebis de salari cada mes. Domicilia la teva nòmina i podràs aprofitar tots els avantatges que ofereix l'entitat.

Televisor Samsung o cupó de 200 euros per nòmines superiors a 1.200 €

Per obtenir una televisió de la marca Samsung de 32” la teva nòmina ha de ser igual o superior a 1.200 euros. Així mateix, hauràs de domiciliar almenys tres rebuts, i fer un mínim de tres compres amb targeta.

Si compleixes aquests requisits de vinculació, no només et podràs emportar el televisor, sinó que tindràs la possibilitat d'escollir entre això o un cupó de 200 euros per comprar a Wivai.

Televisió Samsung, cupó de 400 euros o remuneració del 5%

Si ets dels que tenen una nòmina de més de 2.500 euros mensuals, estàs de sort. CaixaBank t'ofereix l'oportunitat d'escollir entre un televisor Samsung de 50”, un cupó de 400 euros perquè el puguis gastar a Wivai, o la remuneració del 5% TAE per als primers 5.000 euros del saldo durant 2 anys.

150 euros per als més joves

Els clients més joves de l'entitat tindran l'ocasió de guanyar, a través d'Imagin, 150 euros si es domicilia la nòmina a partir de 1.000 euros. Donat el cas de les noves nòmines entre 400 i fins a 1.000 euros, l'ingrés serà de 50 euros.