Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d´una oficina d´Openbank del grup Santander a Barcelona

350 € per als clients: el regal que dona Openbank aquests mesos amb un sol requisit

Openbank pretén premiar així els clients que contractin un determinat producte

En el seu intent per captar nous clients, els bancs fa un temps que regalen diners a tots aquells que domiciliïn les seves nòmines. És una manera de garantir-se, a més, que ampliïn la vinculació amb l'entitat. Però a Openbank han decidit fer un pas més enllà oferint 350 euros per la contractació d'un altre producte financer.

Ens trobem amb un banc inclòs dins l'estructura del Santander. Té la particularitat que opera totalment en línia i que el gruix dels seus usuaris són majoritàriament joves. Per això, l'última promoció que han posat en marxa té com a destinatari aquest grup de població.

Pretenen donar-los un petit incentiu perquè accedeixin a la compra de casa seva. Per això lliuraran 350 euros als que contractin la seva Hipoteca Open. Aquesta oferta, en les diferents modalitats (fixa, variable o mixta) compta amb uns tipus d'interès molt interessants.

Amb tot això, el que pretenen a Openbank és distingir-se d'alguna manera de la competència. La banca tradicional aposta de manera decidida per fer regals als nous clients que domiciliïn els salaris.

Una persona sostenint una maqueta d'una casa amb una clau i una mà agafant diversos bitllets d'euro
Per obtenir aquest premi cal contractar una hipoteca | Getty Images, 89Stocker

En aquest cas, les persones que tinguin previst adquirir un habitatge durant els pròxims mesos potser haurien de contemplar aquesta opció. Això sí, a més de complir els requisits exigits, caldrà cenyir-se a uns terminis. El període per beneficiar-se d'aquest regal finalitzarà el 31 de desembre del 2023.

Quin tipus d'hipoteques hi ha disponibles

Les hipoteques Open d'Openbank destaquen per oferir una sèrie de bonificacions en cas de complir uns requisits. Entre altres coses, no caldrà obrir un compte bancari fins que no es produeixi la signatura. Manca, a més, de comissions d'obertura, amortització o subrogació, publica el portal Noticias Trabajo.

Les persones interessades han de saber que tenen tres modalitats d'hipoteques. Es podrà triar l'opció que més convingui:

- Hipoteca Open Variable: variarà semestralment en funció de l'euríbor. El primer any es mantindrà a l'1,60% TIN, mentre que la resta serà euríbor + 0,60% i TAE variable del 4,96% amb la bonificació. Si no fos així, el primer any seria un TIN del 2,10%, la resta d'anys euríbor + 1,10% i TAE variable 5,20%.

- Hipoteca Open Fixa: compta amb un interès fix de 2,95% TIN i 3,56% TAE si té bonificació. Si no fos així, el TIN seria del 3,56% i el 3,76% TAE. L'interès dependrà de la quantitat del préstec hipotecari, tot i que per més de 150.000 euros es limitaria al 0,10%.

- Hipoteca Open Mixta: la quota serà fixa durant els 10 primers anys. A partir d'aquí es revisaria l'any segons l'euríbor a 1 any vigent + 0,55%.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Muntatge d'una persona signant una hipoteca i rodona amb bitllets d'euro
Openbank exigeix que el préstec hipotecari sigui almenys 100.000 euros | Photobyphotoboy

Durant la primera dècada el TIN arribarà al 2,63%, mentre que a continuació seria de l'euríbor + 0,55% i el TAE variable de 3,44%. Aquestes condicions es donarien en el cas de complir les bonificacions. Si no, s'aplica un TIN de 3,13 % els 10 primers anys, i la resta euríbor + 1,05 % i un 3,63 % de TAE variable.

Com obtenir els 350 euros d'Openbank

Per beneficiar-te d'aquest regal de 350 euros és obligatòria la contractació d'una de les hipoteques Open. Però també caldrà complir una sèrie de condicions.

Exigeixen ser una persona física, més gran i amb residència al nostre país. Expliquen que la persona que faci l'alta a la promoció ha de ser la mateixa que aparegui com a primer titular en el préstec hipotecari.

El termini per contractar la hipoteca serà entre l'1 de setembre del 2023 i el 31 de gener del 2024. A més, la quantitat del préstec ha de ser igual o superior a 100.000 euros.