Imatge de l'exterior de la pizzeria Sartoria Panatieri de Barcelona, qualificada com la tercera millor del món

Una pizzeria de Catalunya, triada entre les tres millors del món

Una de les millors pizzes del món es cuina en un restaurant català

La pizzeria barcelonina 'Sartoria Panatieri' és la tercera millor del món, segons el prestigiós rànquing '50 Top Pizza'. Segons ha informat Nació, es tracta de la guia més influent en el món de les pizzes, per la qual cosa el premi té mèrit.

A més, no ha estat l'únic premi rebut per l'establiment situat a la capital catalana. Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, també va ser guardonada amb el títol de la millor pizza d'Europa el mes de maig passat.

'Sartoria Panatieri' compta amb dos establiments a la ciutat comtal. Les seves exquisides pizzes es poden degustar al carrer Encarnació, 51 i al carrer Provença, 330.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La clau de l'èxit: «De la granja a la pizza»

Els èxits aconseguits per l'establiment han esdevingut un lloc molt concorregut, per la qual cosa molts es pregunten quin és el seu gran secret. I és que, tal com ha informat el mitjà esmentat anteriorment, l'establiment, propietat de Rafa Panatieri i Jorge Sastre, valora les matèries primeres.

Segons es pot observar a la classificació, presten molta atenció a les matèries primeres, gairebé sempre són de proximitat i són procedents d'una granja que els assisteix. D'aquí en prové el lema: «De la granja a la pizza». Aquest no és només un eslògan, sinó la seva filosofia.

A més de la qualitat de les primeres matèries, la guia internacional destaca l'ambient dels seus locals. «Hi ha un ambient alegre i molta atenció en cada fase d'elaboració, així com uns embotits casolans excel·lents», indiquen.

El llevat i els toppings són dos aspectes més destacats. «El producte és ple de personalitat, els toppings estan sempre equilibrats i el llevat és lent», apunten. Tot i que asseguren que tots els productes són bons, n'hi ha un que sobresurt per sobre dels altres.

Segons '50 Top Pizza', la salsa de tomàquets cherri a la brasa, mozzarella i holandesa d'alfàbrega és el producte estrella de la casa.

Més d'una pizzeria barcelonina al rànquing

Tot i que Sartoria Panatieri és la pizzeria que s'ha endut tota la fama, hi ha més pizzeries barcelonines dins del rànquing. Segons apunten, la millor del món es menja a I Masianelli, a Nàpols.

La Balmesina és una altra de les que apareix al llistat. El local situat a Balmes, 193, té la 50 millor pizza del món.