Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una persona posant gasolina al cotxe i un cercle amb una mà subjectant diversos bitllets d'euro

El descompte que fa a partir d'ara una popular benzinera: Repsol no s'ho esperava

Les benzineres es veuen obligades a oferir importants bonificacions per captar nous clients

Una coneguda firma de benzineres decidia fa uns dies incrementar els descomptes en els proveïments als seus clients. La bonificació arriba fins als 40 cèntims per litre. La mesura agafava per sorpresa Repsol .

En tot cas, la companyia que presideix Antonio Brufau ja havia mogut fitxa amb anterioritat. Va ser la primera empresa del mercat a ampliar les ofertes. Fins a finals d'octubre decidien duplicar les ajudes que ja estaven en vigor.

Davant d'això, a la resta de rivals no els quedarà més remei que seguir els seus passos. El primer a fer-ho ha estat Galp, que practicarà una política de descomptes molt similar a la de Repsol .

Sens dubte, els grans beneficiats per aquestes decisions són els usuaris. Fa gairebé tres mesos consecutius que suporten pujades des d'abans de l'estiu. El litre de gasolina cada cop s'acosta més a la barrera dels 2 euros.

Muntatge amb diversos cotxes aparcats en bateria i una mà subjectant un sortidor d'una benzinera
El descompte a Galp arribarà fins als 40 cèntims per litre | Getty Images, Sorapong's Images

I el pitjor de tot és que no hi ha esperances que la situació millori a curt termini de temps. A més, des del govern tampoc es preveu el rescat de l'ajuda dels 20 cèntims que hi va haver l'any passat. L'únic consol que queda als conductors serà aprofitar aquestes promocions que surten des de les estacions de servei.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

S'inicien des dels 10 cèntims per litre fins als 40. La bonificació final quedarà condicionada al grau de vinculació que tingui el client amb la companyia i al nombre de productes contractats.

Quines seran les bonificacions que ofereixi Galp

Els usuaris que es proveeixin a les benzineres Galp fins al 31 d'octubre vinent podran beneficiar-se d'una sèrie de descomptes. Es tracta d'una bonificació de 10 cèntims per litre per als clients del programa Mundo Galp.

L'estalvi s'elevarà fins als 15 cèntims per als usuaris nous que facin ús d'aquesta aplicació. Per la seva banda, arribarà als 20 cèntims quan es tracti de combustibles premium-Evologic la primera vegada que facin gasolina, recull Ok Diario.

Com és lògic en aquest tipus de situacions, la companyia estableix una sèrie de limitacions. El màxim permès queda fixat en els 30 litres, amb un límit de quatre proveïments al mes. A més, també ofereixen una promoció del 50% a les neteges premium.

Què he de fer per obtenir l'estalvi de 40 cèntims

Però els descomptes de Galp no s'aturen aquí, ja que arriben a pujar fins als 40 cèntims per litre. Amb 35 cèntims de rebaixa es conformaran els que contractin el pla d'estalvi solar dedicat a l'autoconsum a les cases.

Amb aquesta promoció s'arribarà als 40 cèntims quan el combustible que es reposi sigui premium-evologic. Pel que fa al màxim permès, serà de 2.000 litres al mes.

Muntatge amb una estació de servei de Repsol i el logo de la seva aplicació Waylett
Repsol també duplica les ofertes a través de Waylet | Europa Press

Expliquen que es podrà gaudir d'aquestes bonificacions durant un llarg període de temps. En concret, mentre es prolongui el contracte d'estalvi solar. També es podran beneficiar d'uns quants avantatges els clients que tinguin vehicles elèctrics. En el seu cas, l'estalvi arriba al 30 % a les recàrregues que es duguin a terme als punts habilitats a les benzineres Galp.

Quina és l'oferta de Repsol

Repsol ha estat la primera benzinera a ampliar les ajudes als conductors. Amb el Plan Coche, els usuaris de Waylet estalviaran 10 cèntims per litre. Serà del 6% de l'import de les recàrregues elèctriques a la via pública, indica El Economista.

Fins a 20 cèntims de saldo acumularan quan contractin la tarifa de llum, que s'enquadra dins del Plan Coche y Luz. Si s'hi afegeix la calefacció, l'oferta s'amplia fins als 30 cèntims per litre. El màxim permès seran 40 cèntims per a aquells que també incorporin als serveis anteriors la instal·lació de plaques solars.