Imatge del Dragon Khan de Port Aventura

Port Aventura obre una nova i «exclusiva» atracció: com és

Port Aventura ha obert al públic una nova atracció aquest dilluns

Port Aventura està d'enhorabona. El complex temàtic va obrir dilluns passat, 18 de setembre, una nova i exclusiva atracció. Es tracta d'una novetat de realitat virtual de lliure moviment ('free-roam') que recrearà un nou món.

Sota el nom VRX by Zero Latency, Port Aventura torna apostar per la realitat virtual. I és que serà la segona atracció d'aquestes característiques del resort situat entre Salou i Vila-seca.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Port Aventura aposta per la realitat virtual

Port Aventura torna a obrir una nova atracció. Després de l'obertura d'Uncharted només el passat mes de juny, ara el parc temàtic ha volgut repetir l'experiència.

Ha estat per estrenar una nova realitat virtual al complex. Dilluns passat, 18 de setembre obria les portes al públic VRX by Zero Latency. La nova i exclusiva realitat virtual de Port Aventura.

Imatge de Port Aventura World. Atracció infantil d'Elm Street i muntanya russa de fons
Port Aventura aposta per una nova atracció de realitat virtual. | instagram , @portaventuraworld

«Ja pots gaudir de Port Aventura VRX, la nostra nova experiència de realitat virtual on podràs jugar amb els teus amics», així ho anunciava Port Aventura a través de les seves xarxes socials.

La nova atracció de Port Aventura: com és

Port Aventura ja ha obert les portes de la nova atracció de realitat virtual aquest dilluns, 18 de setembre. Després de les primeres proves que es van realitzar al mes de juliol als hotels del complex.

És una realitat virtual de lliure moviment ('free-room') que recrea un nou món en 200 metres quadrats. Es tracta de la segona del resort. A més, aquesta dura 40 minuts i poden participar fins a vuit jugadors alhora.

Uns jugadors que, per a la completa experiència, han de portar un equip format per un visor, auriculars i un controlador. Aquesta nova realitat costarà 14,99€ i es podrà gaudir diàriament des de les 15 hores de la tarda fins a la mitjanit.

Tot i això, la nova experiència immersiva que ha preparat Port Aventura per als seus clients no es troba de cap dels parcs del resort. L'atracció està situada just al costat de l'accés a Port Aventura i a Ferrari Land.

El complex turístic amplia i digitalitza així la seva oferta lúdica. Apostant per la realitat virtual en una experiència única als parcs temàtics d'Espanya.