El 44% dels joves catalans no utilitza protecció en les relacions sexuals

La majoria de joves té un comportament molt clàssic a l'hora de practicar sexe

Catalunya és la tercera Comunitat Autònoma que més practica el sexe convencional
El 44% dels joves catalans no utilitza protecció en les relacions sexuals | CatalunyaDiari.com

Els joves catalans practiquen poc sexe, de risc i amb un comportament molt clàssic. Així ho demostren les dades del baròmetre de la marca de preservatius Control, en els quals es plasma que un 70% dels nois i noies d'entre 18 i 35 anys mantenen relacions un cop per setmana, encara que voldrien tenir-ne dos o tres cops per setmana, com a mínim.

L'enquesta ofereix dades preocupants, ja que demostren la disminució de l'ús dels condons entre la població jove. Les dades reflecteixen que, cada any, el nombre de joves que utilitzen preservatiu descendeix. Dels joves catalans, només el 56% assegura utilitzar-ne, però no sempre: un terç d'aquests se'l posa ocasionalment. Segons el portaveu de Control d'Espanya, Manuel Aznar, «aquesta xifra, tot i superar la meitat dels enquestats, cau de forma alarmant. Enguany, respecte al baròmetre de l'any passat, entre els joves catalans baixa gairebé 17 punts i això és molt preocupant».

Els hàbits sexuals dels joves són molt clàssics, segons les dades

A més, el comportament sexual dels joves catalans d'entre 18 i 35 anys són molt tradicionals, segons mostren les dades. Les postures preferides per als enquestats són 'el missioner' i 'el gosset', encara que quasi el 80% asseguren que els agradaria provar-ne d'altres. L'hora preferida per practicar sexe és la nit i, de tots els llocs possibles, el preferit és el llit.

Pel que fa a fantasies sexuals, la més escollida és el trio, encara que només la practica un 8% dels enquestats. La segona fantasia és el 'teledidonic', és a dir, la masturbació amb control remot; i la tercera, el 'bondage', que és lligat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari