Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona

L'ambaixada dels Estats Units alerta sobre la inseguretat a Barcelona

Ha advertit als seus ciutadans sobre l'augment de robatoris amb violència
Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
L'ambaixada dels Estats Units alerta sobre la inseguretat a Barcelona | Twitter (@mossos)

 

L'ambaixada dels Estats Units llança una advertència als seus ciutadans sobre la inseguretat de Barcelona. El comunicat, publicat a la pàgina web de l'ambaixada americana, adverteix sobre «l'augment dels crims violents», que ocorren sobretot en les zones més turístiques. Subratlla el creixement dels petits robatoris i furts de joies, carteres i rellotges de gran valor.

La institució recomana no mostrar objectes de valor i estar alerta

Diversos casos de robatori durant els últims dies han desembocat en furts amb violència, a causa de les estrebades i distraccions. D'aquesta manera, la institució aconsella als turistes que s'abstinguin de portar joies, rellotges i altres objectes de valor, a més d'alertar que estiguin atents. Altres recomanacions són vigilar els efectes personals, especialment en les zones turístiques, i no resistir-se en cas de ser víctima d'un robatori.

De moment, les autoritats i els cossos policials busquen una solució efectiva per controlar el nombre de delictes i eliminar la sensació d'inseguretat de la població i dels turistes. Fins que trobin la manera,  l'ambaixada dels Estats Units aconsella als seus ciutadans revisar la informació sobre seguretat a Espanya i trucar al 112 en cas d'emergència.

També et pot interessar...