Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira La bicicleta

El so de 'La bicicleta' de Shakira torna a fer-se viral

La cantant ha compartit un vídeo en bicicleta i ha fet broma amb la lletra de la seva cançó
Shakira La bicicleta
El so de 'La bicicleta' de Shakira torna a fer-se viral | YouTube

 

Ja fa dos anys que Shakira va triomfar amb 'La bicicleta' i el seu ritme contagiós, juntament amb Carlos Vives. Ara, la cantant colombiana s'ha tornat a fer viral per una bicicleta, encara que aquesta vegada en solitari i amb un so més rovellat.

El so del vídeo ha estat una divertida sorpresa per als seguidors

I és que l'artista va compartir al seu Instagram un vídeo en castellà i un altre en anglès explicant als seus seguidors que estava fent un tomb amb una bicicleta sota la lluna plena.  Shakira va decidir recuperar la bicicleta i sortir a la nit a passejar per Miami, encara que no va ser gaire discreta.

Quan els seguidors van activar el so del vídeo es van adonar d'un detall molt còmic que va fer el vídeo viral: l'estrident soroll de la bicicleta. Cada vegada que la cantant pedala, la bicicleta fa soroll de rovellat i grinyola d'una manera molt cridanera.

La cantant també ha volgut fer broma de la situació i ha escrit un missatge dient que «amb aquesta bicicleta segur que no arribo fins a Tayrona!». És una referència a la cançó de 'La bicicleta' en què deia «Que si a Piqué algún dia le muestras el Tayrona, después no querrá irse pa' Barcelona». Amb la bicicleta del vídeo, arribar fins a Tayrona, un parc natural de Colòmbia, segur que seria una missió complicada. 

Ha afegit que «ha estat un lloguer amb un so molt relaxant» amb un to clarament irònic. Els seguidors, a més d'aconsellar a Shakira que fiqui oli a la bici, també han aprofitat per fer broma amb la lluna plena i la famosa cançó 'Loba'. 

També et pot interessar...