Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La pluja no espatlla el Sant Jordi 2022 a Reus

Les 5 millors frases per felicitar la Diada de Sant Jordi per Whatsapp

Recopilatori de felicitacions per celebrar de la millor manera la Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi d'aquest 2020 probablement serà la més estranya de la història a causa de la crisi del coronavirus. Encara que aquest any ho celebrem des de casa, el dia 23 d'abril segueix sent una data molt especial. Enguany molts no podran seguir la tradició d'intercanviar roses i llibres, i tampoc es podrà veure cap paradeta als carrers, però les xarxes socials poden convertir-se en una molt bona eina per felicitar la Diada a les persones que més estimem. 

Frases per felicitar la Diada de Sant Jordi

  • «De la  sang del drac va néixer el roser amb les roses més vermelles que mai he vist. El misteriós cavaller va regalar la rosa més bonica de totes a la princesa.  Feliç diada!»
  • «Que l'esperit del cavaller ens infongui el  valor suficient per aniquilar als dracs que ronden en les nostres vides i, un cop lliures, hi puguem gaudir de l'aroma de les roses fresques de la primavera. Feliç Sant Jordi
  • «Que els dracs no ens espantin i puguem mirar-nos als ulls i convertir-nos en el nostre propi cavaller. Feliç Sant Jordi
  • «Jo mataré dracs per tu»
  • «La vida és com un llibre. Alguns capítols són tristos, altres feliços, i altres excitants. Però si mai canvies la pàgina, no sabràs que depara el proper capítol»

A més, des d'aquestes frases originals per felicitar a les persones estimades, la nostra proposta és la de fer un Sant Jordi gastronòmic,  a la qual pots accedir clicant aquest enllaç. Ja fa més d'un mes que estem confinats i hem millorat les nostres habilitats culinàries així que, us animem a elaborar les tradicionals receptes de la diada.

En l'article hi trobaràs la recepta per fer el famós pastís de Sant Jordi, amb forma de llibre, o el Pa de Sant Jordi, amb les quatre barres a base de sobrassada, formatge i nous són les  receptes més aclamades.

Bona diada de Sant Jordi!