Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un supermercat.

Els 5 supers de Catalunya que contracten a majors de 45 anys sense experiència

Coneix totes les vacants disponibles que ofereixen aquestes empreses

Bones notícies per als aturats més grans de 45 anys. De vegades, l'edat i la manca d'experiència poden suposar una barrera per contractar personal. No obstant això, hi ha empreses que ofereixen llocs de treball sense tenir en compte aquests dos requisits.

A Espanya hi ha aproximadament 3.000.000 persones en situació d'atur. Moltes vegades aquesta xifra se sol atribuir als més joves, sigui per manca d'experiència o altres factors. Tot i això, les dades publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) no reflecteixen el mateix.

Alguns supermercats contracten gent sense experiència i amb més de 45 anys

Segons l'organisme, més de la meitat de les persones a l'atur, concretament unes 1.610.000, ja han superat la barrera dels 45 anys. Tot i que el problema ja no és tan greu, trobar feina continua sent tot un repte per a aquest sector de la població.

Oficina de treball
L'edat i altres aspectes personals poden ser un impediment a l'hora de trobar feina | EUROPA PRESS

De vegades, l'edat, les condicions i altres aspectes personals poden ser un impediment a l'hora de trobar feina. Tot i això, no totes les empreses tenen en compte aquestes qualitats.

Un dels sectors que llança més ofertes de feina destinades a persones de més de 45 anys són els supermercats. Acostumen a tractar-se de llocs de treball en què no es requereix experiència i els contractes solen ser a mitja jornada o a jornada completa.

Cinc supermercats que ofereixen feina a més grans de 45 anys

En general, els supermercats acostumen a publicar les ofertes laborals als seus portals d'ocupació en línia, que solen actualitzar-se constantment. Avui dia, les cinc empreses que ofereixen més vacants són Mercadona, Lidl, Aldi, Dia i Supercor.

1. Mercadona

Mercadonacompta amb més de 280 llocs de treball disponibles a tot el país. La vacant que més es repeteix és la de personal de supermercat. No obstant això, també ofereix contractes com a tècnic en diferents àrees, mosso de magatzem i repartidor.

Algunes de les condicions que han de complir els treballadors són: ser més gran, tenir el títol d'ESO, tenir bona disponibilitat horària i saber treballar en grup. Trobareu tots els llocs vacants al portal d'ocupació de Mercadona. Per inscriure's a una oferta, cal crear un compte d'usuari a la pàgina web.

2. Lidl

La cadena de supermercats Lidl té fins a 60 vacants disponibles a tot Espanya. Les ofertes més repetides són les de caixer, reponedor, personal de magatzem i adjunt a Gerent de Botiga.

Per optar als llocs de treball, els sol·licitants han de comptar amb el títol d'ESO, tenir certa experiència, saber treballar de cara al públic i saber operar en equip. Podeu consultar totes les ofertes de Lidlal portal d'ocupació. Per poder enviar el currículum, cal completar un breu formulari.

Exterior d'un supermercat Lidl
Lidl té moltes ofertes de feina a tot el país | AGENCIA

3. Aldi

Avui dia, Aldi té actives 39 ofertes laborals. D'entre elles, les que destaquen més són les d'empleat de botiga, mànager i tècnic/especialista, ja que són les més comunes.

Els requisits principals que demana l'empresa són: tenir bona disponibilitat horària, ser responsable i saber treballar en grup. Als estudis requerits, el sol·licitant ha de comptar amb el títol d'Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Al portal d'ocupació d'Alditrobareu totes les ofertes disponibles fins ara. Per sol·licitar un lloc de treball, heu d'emplenar i enviar un qüestionari d'inscripció.

Supermercat Aldi
Avui dia, Aldi té actives 39 ofertes laborals | Ángel Ullate

4. Dia

A la pàgina web de Supermercats Dia hi ha 73 llocs de treball disponibles. Algunes de les ofertes que més es repeteixen són les de personal de botiga, caixer, carnisser i peixater.

Les principals condicions requerides són: tenir una bona disponibilitat horària, saber operar en equip, saber treballar de cara al públic i tenir el graduat a l'ESO. En casos específics, també cal comptar amb el títol de manipulació daliments.

Tots els llocs de treball es recullen al portal d'ocupació. Per enviar una sol·licitud, heu d'iniciar sessió i accedir a l'oferta que més us interessi. Després haureu de contestar les preguntes d'un formulari.

Façana supermercat dia
Supermercats Dia té 73 llocs de treball disponibles | Europa Press

5. Supercor

La cadena de supermercats d'El Corte Inglés té actives 188 ofertes laborals. A Supercor, els llocs demanats són molt variats. Alguns dels perfils que destaquen són els de caixer, xarcuter, peixater, fruiter, agent de viatges i tècnic en diferents àrees.

Aquelles persones interessades a treballar en aquesta empresa hauran de comptar amb el títol d'ESO. Podeu consultar totes les vacants disponibles al portal d'ocupació de Supercor. Per inscriure's a una candidatura, cal iniciar sessió amb el correu electrònic.