Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'uns bitllets de 50 i 100 euros damunt d'un caixer automàtic.

Els 8 bancs que regalen fins a 300 € i una televisió per només obrir un compte

Els bancs pretenen retenir i captar nous clients amb aquestes mesures

Els bancs semblen disposats a tirar la casa per la finestra per tal de retenir i captar nous clients. Algunes entitats ofereixen diners, fins a 300 €, o fins i tot una televisió només per obrir un compte. En aquest article et revelem quins són aquests vuit bancs.

La majoria de vegades, l'obertura dels comptes solen estar vinculats a la domiciliació d'una nòmina. Per a la banca suposa un al·licient captar aquesta classe de clients, ja que implica una relació de fidelitat. A més, probablement hi domiciliaran els rebuts i contractaran targetes o préstecs.

A primera vista, les propostes que ens fan arribar poden resultar molt atractives, però caldria revisar amb lupa les condicions d'aquestes promocions. En general estan subjectes a uns compromisos de permanència i a uns ingressos mínims al mes.

Els comptes que ens permetran guanyar diners

La majoria de bancs opten per regalar diners, arribant com a màxim als 300 €, encara que la majoria es decanti entre 150 € i 200 €. Per la seva banda, hi ha un gran banc que gratifica els clients amb una televisió. Poden semblar promocions molt interessants, però  revisa bé les condicions i els requisits abans de triar una opció.

1. Cajamar

Cajamar ofereix fins a 200 € als clients, siguin nous o antics, que domiciliïn per primera vegada la nòmina. Està pensada únicament per als 2.000 primers que ho facin abans que s'acabi l'any. Requereixen uns ingressos per sobre dels 1.200 € al mes. Els que cobrin entre 950 € i 1.199 € s'haurien de conformar amb una bonificació de 100 €. El compromís de permanència s'allarga fins als tres anys.

Home comptant bitllets
Cajamar ofereix fins a 200 € als clients que domiciliïn la seva nòmina per primer cop. | GETTY IMAGES

2. Banc Sabadell

El Compte Online de Banc Sabadell ofereix una rendibilitat del 2 % TAE per a un saldo de fins a 30.000 € durant el primer any. S'ha de contractar abans del pròxim 10 de gener i els nous clients tindrien la possibilitat de percebre fins a 600 € bruts. A això se li suma que donen 175 € en efectiu per la domiciliació de la nòmina, independentment de la quantitat. Per beneficiar-se'n cal fer els tràmits en línia i no compta amb comissions.

3. Abanca

Només per domiciliar la nòmina al Compte Online Clara es pot rebre 300 € en efectiu. L'oferta es manté en vigor fins al 31 de desembre i és vàlida per a usuaris nous. Obtindràs aquesta quantitat quan els ingressos superin els 1.200 € mensuals. En cas d'oscil·lar entre els 800 € i 1200 €, en rebràs 150 €. Exigeixen una permanència de 24 mesos i per contractar-ho cal fer-ho en línia. A més, no té comissions i la targeta de crèdit serà gratuïta durant el primer any.

4. CaixaBank

CaixaBank recupera aquesta acció i hi suma una televisió: una Smart TV Samsung de 32 polzades valorada en 229 €. És una mesura pensada per als nous clients que domiciliïn el sou de, com a mínim, 1.000 €. A més, és obligatori domiciliar tres rebuts al trimestre i fer tres compres cada tres mesos. Les exigències del banc són força dures, ja que demanen estar-hi vinculats durant cinc anys.

Caixabank
CaixaBank ofereix una televisió. | Europa Press

5. OpenBank

Els clients d'aquesta entitat digital del Grup Santander ofereixen 150 € per domiciliar la nòmina, siguin clients nous o ja existents. El salari mínim ha de ser 1.000 €, encara que el rebaixen a 600 € en el cas dels joves d'entre 18 i 31 anys. Els beneficiaris percebran aquesta quantitat dos mesos després de signar el contracte. La promoció està disponible fins al 12 de desembre.

6. BBVA

La bonificació del BBVA arriba fins als 150 € per a aquells que es registrin a «Cuenta Va Contigo». Han de domiciliar una nòmina o pensió per sobre dels 800 €. La permanència s'allarga durant 12 mesos i inclou una targeta de dèbit.

7. Banco Santander

Per confiar la nòmina al Santander fins al 2 de desembre, es pot cobrar un regal de 150 € en efectiu. Aquesta oferta és vàlida per a qui contracti el Compte Online sense condicions. Requereix la domiciliació d'una nòmina almenys de 600 € i respectar una permanència d'un any.

8. Unicaja

Aquest banc ofereix als clients una targeta amb 150 €. Les úniques condicions són domiciliar la nòmina, com a mínim 600 €, i una permanència de dos anys. No té comissions, però les targetes de crèdit s'han de pagar.