Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un guàrdia civil en un control de trànsit i al cercle un mòbil amb el logo de Bizum

Les 8 ciutats d'Espanya on pots pagar les multes de la DGT per Bizum

La DGT concedeix aquesta via a l'hora de pagar multes de trànsit per tal de fer més àgil aquesta gestió

La DGT ha fet un pas endavant en la modernització dels seus serveis. Ara, a vuit ciutats d'Espanya, podeu pagar les multes de la DGT a través d'una app mòbil concreta. Aquesta mesura busca facilitar el procés de pagament i adaptar-se a les noves tecnologies que cada cop són més comunes en el nostre dia a dia.

Bizum és una plataforma de pagament mòbil que permet fer transferències de diners de manera ràpida i segura. Només necessites un número de telèfon i un compte bancari vinculat per enviar o rebre diners. És una eina utilitzada per milions de persones per a pagaments entre amics, compres en línia i, ara, per pagar multes de la DGT.

Les 8 ciutats espanyoles on pots pagar les multes de la DGT per Bizum

La DGT permet que en algunes ciutats ja es puguin pagar aquestes multes a través d'aquesta plataforma d'enviament de diners. Parlem de Barcelona, Bilbao, Jaén, Burgos, Salamanca, Sant Sebastià, Toledo i València.

Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un agent de la Guàrdia Civil de Trànsit i una rodona vermella amb un mòbil amb Bizum
Descobriu quines ciutats espanyoles s'apunten al pagament de multes per Bizum | Europa Press

La veritat és que altres ajuntaments també estan estudiant la possibilitat de començar a cobrar les sancions o els impostos d'aquesta manera. Una és Madrid.

Raons per dur a terme aquesta mesura de la DGT sobre el pagament de multes

La DGT ha decidit implementar aquesta mesura i ho ha fet per diverses raons, entre les quals hi ha les següents:

  • Facilitat i comoditat: Pagar una multa mitjançant Bizum és molt més ràpid i senzill que altres mètodes tradicionals. No necessites desplaçar-te ni fer cues llargues.
  • Reducció d'errors: A través de Bizum, es minimitzen els errors a la introducció de dades, ja que tot es realitza a través de l'aplicació mòbil.
  • Seguretat: Bizum és una plataforma segura que compleix amb tots els estàndards de seguretat bancària. Això garanteix que els pagaments es facin de manera segura.
  • Adaptació a les noves tecnologies: La DGT cerca adaptar-se a les noves tecnologies i oferir serveis que s'ajustin a les necessitats dels ciutadans.
  • Eficiència: Aquesta mesura permet una gestió més eficient de les multes, reduint el temps i els recursos necessaris per al seu processament.

La possibilitat de pagar les multes de la DGT a través de Bizum en aquestes vuit ciutats és una mesura que cerca facilitar la vida dels ciutadans. Amb aquesta iniciativa, la DGT s'adapta a la societat actual i ofereix una solució ràpida, segura i eficient pel pagament de multes.