Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un cel rogent al Moianès

Temps molt tranquil dimarts a l’espera de més canvis

El sol dominarà en general amb poques excepcions i temperatures que seguiran càlides al migdia. Entre dimecres i dijous arriben alguns ruixats

El temps experimentarà pocs canvis aquest dimarts amb sol en conjunt i temperatures que es mantindran semblants o, inclús, pujaran una mica al migdia amb calor per l’època. No obstant, arribaran núvols prims que seran el preludi del canvi de temps que arribarà a partir de dimecres  i que ens portarà alguns ruixats febles.

Pel que fa a l’estat del cel, el sol serà el clar dominador, però hi haurà petites excepcions. Al matí, hi haurà alguns núvols baixos poc importants en trams de la costa que acabaran marxant, mentre que a la tarda creixeran nuvolades inofensives al Pirineu i en muntanyes del prelitoral. A més, arribaran bandes de núvols alts i prims que creuaran tot Catalunya d’oest a est.  El vent ja serà història als dos extrems de Catalunya.

Segueix la fresca al matí i la calor al migdia

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran similars o pujaran una mica al migdia amb ambient càlid per l’època a tot Catalunya. La majoria de màximes se situaran entre els 23º i 28º, si bé a Ponent i a la vall de l’Ebre es fregaran els 30º. Tan sols quedaran una mica més curtes al Pirineu, mentre que baixaran més respecte al dilluns al Camp de Tarragona. 

Pel que fa a les mínimes, moltes es mouran entre els 14º i 19º, però a gran part de l’interior es quedaran entre els 11º i 16º. Tan sols baixaran dels 10º al Pirineu amb fred d’abric de matinada. En conjunt, el jersei serà necessari per sortir a primera hora de casa. 

Ruixats a partir de dimecres

De cara a les properes jornades, el temps es complica una mica dimecres amb un augment de la nuvolositat i l’arribada d’alguns ruixats, especialment al litoral i prelitoral, tot i que seran xàfecs minsos. Amb tot, la temperatura tendirà a baixar amb un ambient més fresc allà on el cel estigui més cobert. Un canvi que tindrà continuïtat de cara a dijous.

També et pot interessar...