Ismael, el premiat del ‘Gordo’ que ha fet realitat l’anunci de la Loteria

Va regalar-li un dècim a l’antiga parella de la seva filla

Imatges de la celebració del 'Gordo' a Reus | Catalunya Diari

La Loteria de Nadal va repartir el passat 22 de desembre milions d’euros entre uns pocs afortunats. En aquesta ocasió, a més, la màgia ha jugat un paper important en el sorteig, i és que un dels guanyadors ha fet realitat l’anunci de loteria de Nadal d’aquest any.

Sota el lema ‘Units per un dècim’, l’anunci en qüestió mostra un home que anava a casa de la seva exnora a portar-li un dècim del sorteig, ja que la seguia considerant família. Una situació molt similar ha ocorregut amb Raúl, guanyador del milionari premi gràcies al dècim que l’havia regalat el seu exsogre.

320 milions d'euros repartits per 'El Cachirulo'

Tot  va succeir al centre aragonès ‘El Cachirulo’, situat a Reus (Tarragona). Raúl i el seu exsogre, Ismael, encara mantenien una bona relació, i per això l’home no va dubtar a regalar-li un dècim per aquesta loteria. La sorpresa va ser gran quan Raúl va mirar si la fortuna li havia somrigut, i es va adonar que el dècim corresponia al primer premi.

Ismael, en unes declaracions a Telecinco, ha afirmat que també va donar-li un dècim a la seva filla i a la seva néta. Aquests dècims també van ser premiats amb més de dos milions d’euros. En total, ‘El Cachirulo’ de Reus va repartir 320 milions d’euros, molts dels quals Ismael va poder repartir amb tota la seva família i estar, tal com dictava l’anunci, molts més units per un dècim.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari