Dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus en un control

Detingut un home per abusar sexualment d'una menor a Torredembarra

Els fets es van produir el passat dimecres, 31 d'octubre

Un home de 46 anys va ser detingut aquest dimecres, 31 d'octubre, al vespre, com a presumpte autor d'un  delicte d'abús sexual a una noia menor d'edat, de 16 anys. Els fets van tenir lloc a dins d'un establiment comercial del centre de Torredembarra, segona la mateixa denunciant va explicar a la Policia Local. L'home va ser detingut poca estona després per part de la Policia Local torrenca.

Un home fa tocaments a una menor dins d'una botiga del centre de Torredembarra

Els fets van tenir lloc el vespre d'aquest dimecres, 31 d'octubre. Una menor d'edat, una noia de 16 anys, va alertar una parella de la Policia Local de Torredembarra que es trobava fent patrullatge a peu al carrer d'Antoni Roig —popularment conegut com a carrer Nou. Els va explicar que un home li havia practicat tocaments sexuals a l'interior d'una de les botigues d'aquesta zona.

En aquell moment, els agents de la Policia Local de Torredembarra van endegar la cerca d'aquest individu en base a la descripció aportada  per part de la presumpta víctima dels fets. Al cap d'una estona, els agents el van localitzar a prop del lloc on s'havia produït aquest abús sexual. 

L'home, detingut per la Policia Local de Torredembarra

Tot seguit, i davant la manca de col·laboració per part de l'home, de 46 anys d'edat,  van decidir portar-lo a la comissaria de la policia local torrenca. Un cop allà, van identificar-lo i van intentar esclarir els fets. En paral·lel, la menor d'edat, acompanyada pel seu pare, va presentar una denúncia sobre aquest abús sexual que havia patit.

Finalment, la Policia Local de Torredembarra va acabar detenint l’individu pels fets ocorreguts i per no donar un domicili conegut ni fiança suficient.

El cas es va produir, doncs, en una  zona molt concorreguda del centre de Torredembarra per la seva intensa activitat comercial  i, a més, a l'interior d'una de les botigues d'aquesta zona. El vespre de dimecres, 31 d'octubre, eren molts els passejants i clients que es trobaven a prop del lloc dels fets,  coincidint amb la vigília de festiu de Tots Sants, que se celebrava dijous.