Imatge de Josep Maria Bartomeu en una roda de premsa al Camp Nou

Sense canvis de postura: acaba la reunió entre el pare de Messi i Bartomeu, i s'emplacen a seguir parlant

El pare de l'argentí ha arribat avui a Barcelona per negociar la sortida de l'astre

Continua el culebrot Leo Messi. Segons informa 'Catalunya Ràdio' la reunió prevista per aquest dimecres entre el pare i representant de Leo Messi i Josep Maria Bartomeu ha acabat als volts de les 21.00 hores i ha durat una hora i mitja. En aquesta, però, les dues parts han exposat els seus punts de vista en un ambient cordial i asseguren que seguiran parlant els pròxims dies. 

Val a dir, però, que Jorge Messi ha continuat cenyint-se al burofax i a la intenció del '10' de deixar el Barça. Així mateix, caldrà esperar a qualsevol novetat que pugui tenir lloc aquests dies sobre el cas, tot i que sembla que tindrà encara molta tirada, podent-se ajornar. Malgrat que Messi vol abandonar el Barça utilitzant una clàusula del seu contracte, el club blaugrana entén que la condició contractual ha prescrit i que, per tant, si abandona l'equip, haurà d'abonar la clàusula de rescissió, que és de, ni més ni menys, 700 milions d'euros.

El City, l'únic equip interessat

Per al moment, el Manchester City és l'únic equip que fins al moment s'ha interessat per l'argentí però ara per ara no podria incorporar-lo si hagués de fer front a un fitxatge milionari, segons han assegurat diversos mitjans. Per tant, si Messi no és capaç d'abandonar el club blaugrana sense pagar res, molt probablement haurà de romandre, encara que no vulgui, al FC Barcelona.