Acciona invertirà 100 MEUR en unes noves oficines a Barcelona

L'empresa energètica s'ha aliat amb un fons immobiliari per construir un complex de 31.000 m² al 22@

La divisió immobiliària de l'empresa energètica Acciona i el fons EPISO 5, del gestor d'inversions immobiliàries Tristan Capital Partnets, invertiran més de 100 MEUR al 22@de Barcelona per desenvolupar 31.000 metres quadrats d'oficines. En un comunicat, han informat de la creació d'una 'joint venture' per portar a terme aquesta operació. El complex s'ubicarà al número 125 del carrer Selva de Mar i estarà format per quadre edificis.

L'objectiu és que tinguin la certificació LEED Gold, que es correspon amb els estàndards més elevats de qualitat i sostenibilitat del sector. Acciona serà la responsable del projecte constructiu i té prevista la finalització de les obres per al quart trimestre del 2021.

Continua el creixement del 22@

El conegut com a districte 22@ és una àrea d'unes 200 hectàrees al barri de Poblenou que, a iniciativa de l'ajuntament de Barcelona, va voler transformar aquesta zona industrial amb nous edificis i equipaments idonis per empreses del sector tecnològic. Des de l'inici del projecte, sobre el 2001, s'hi han instal·lat companyies com Microsoft, Facebook, Ebay o Indra. 

A més del futur edifici d'Acciona, aquesta mateixa setmana es confirmava l'arribada de TDCX. Aquesta empresa de Singapur, especialitzada en gestió de continguts, el suport tècnic, l'assessorament en vendes i publicitat digital o l'atenció al client, obria la seva primer oficina a Europa a la ciutat comtal, amb una plantilla de 50 persones, que espera ampliar a 300. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari