Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Festa d'aniversari dels 27 anys de la Biblioteca de Salou

La Biblioteca de Salou organitza un seguit d'actes en solidaritat amb La Marató de TV3

L’associació Rodes Solidàries i el restaurant Deliranto col·laboren per recaptar fons per a la investigació de les malalties minoritàries
Festa d'aniversari dels 27 anys de la Biblioteca de Salou
Imatge d'arxiu de la festa d'aniversari dels 27 anys de la Biblioteca de Salou. | Àngel Ullate

La Biblioteca Pública Municipal de Salou acollirà aquesta setmana diverses activitats solidàries a favor de La Marató de TV3 amb la col·laboració de l’associació tarragonina Rodes Solidàries i el restaurant Deliranto. Els actes tindran lloc aquest dimecres, 11 de desembre, i dissabte, dia 14. La recaptació que s'aconsegueixi es destinarà íntegrament a  La Marató 2019, que col·labora amb la investigació de les malalties minoritàries.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El primer dels actes tindrà lloc aquest dimecres, a les 18.30 hores, i consisteix en una xerrada per conèixer de prop les malalties minoritàries. Aquesta anirà a càrrec de Martí Suriñach, president de Rodes Solidàries, qui explicarà la tasca que duu a terme l’associació pels afectats i les seves famílies.

Aprendre a parar la taula aquest Nadal de la mà d'un xef estrella Michelin

Seguidament, es durà a terme  el taller 'Com parar una taula de Nadal, de la mà del xef Josep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou, recent guanyador d’una estrella Michelin. En aquest taller es podran aprendre conceptes com on col·locar les copes d’aigua, vi i cava, així com la correcta ubicació del tovalló a la taula. Per acabar, tindrà lloc una rifa d’un sopar per a dues persones al restaurant Cook and Travel, entre tots els/les participants. Cal recordar que la inscripció prèvia a l’activitat és obligatòria i el donatiu és de 5€ per persona.

De cara al cap de setmana, la Biblioteca Municipal organitzarà la 4a Marató de Contes Solidaris.  El pròxim dissabte, 14 de desembre, a les 10 hores, tindrà lloc la narració de relats surrealistes i contes clàssics amb la col·laboració de personalitats i representants d’entitats de la ciutat. Aquesta activitat se suma a la venda solidària de llibres de segona mà que la Biblioteca ja duu a terme des del passat 11 de novembre.

[predef]tarragona-whats-192[/predef]

Cal recordar que La Marató de TV3 aquest any destina la recaptació a la investigació de les malalties minoritàries, les quals són molt poc freqüents, afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants i acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.