ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

L'actriu Lola Herrera es desmaia en plena actuació

L'actriu veterana ha patit una baixada de tensió i va estar diversos minuts inconscients
L'actriu Lola Herrera ha patit un desmai durant la seva actuació a '5 hores amb Mario' | Catalunya Diari

La coneguda actriu Lola Herrera ha patit un desmai durant la seva actuació. El món de la interpretació ha viscut un petit moment d'angoixa quan la veterana dels escenaris, de 84 anys, es va desmaiar en plena actuació. La veterana actriu es trobava a l'Auditori Ciutat de Lleó interpretant l'obra ‘5 hores amb Mario’, de Miguel Delibes, quan, transcorreguts només vint minuts d'haver començat, la reconeguda actriu vaig sofrir.

 

L'incident va passar en plena actuació

Fins a l'Auditori, davant aquesta situació, s'hi van desplaçar els equips d'Emergències Sacyl per avaluar si Lola Herrera havia de ser ingressada o no, ja que va estar inconscient durant diversos minuts després de desplomar-se. Afortunadament els sanitaris van comprovar que estava bé, que simplement havia estat una baixada de tensió. 

 

La reconeguda actriu es troba recuperada i descansant al seu domicili de Madrid. Els sanitaris van comprovar que l'incident va ser un fet puntal i sense cap relació amb cap malaltia i tornarà a l'escena molt aviat.

 

Els assistents a l'actuació es van preocupar molt per l'estat de salut de l'actriu | Ajuntament d'Alcalà

 

Tota la sala es va preocupar per l'estat de salut de Lola Herrera i no van dubtar en compartir missatges de suport a les xarxes socials. «Teló tancat a l'auditori de Lleó. Lola Herrera acaba de caure desmaiada davant els ulls dels espectadors. Alguns estem preocupats… pensem que no hauria de reprendre. És millor que s'asseguri d'estar recuperada...».

 

 

També et pot interessar...