Imatge primer pla de l'actriu catalana Ángela Cervantes

Una actriu de TV3 esclata i revela què va passar als Premis Gaudí

En un pòdcast per a TimeOut, l'actriu ho ha revelat tot

Una famosa actriu catalana ha deixat en evidència a l'organització dels Premis Gaudí, una nit que se celebra cada any a Barcelona a finals de gener.

En la gala, es donen premis a totes aquelles persones que han fet un treball excepcional en el cinema català i sol marcar un abans i un després en la carrera d'un intèrpret.

L'actriu de TV3 ha guanyat dos premis Gaudí

Ángela Cervantes va ser una de les guardonades de la nit. Va aconseguir el premi Gaudí com a millor actriu secundària pel seu paper a la pel·lícula 'La Maternal'. L'actriu havia guanyat un altre premi el 2022 pel seu paper a la pel·lícula 'Chavalas'.

«Mil gràcies a l'acadèmia del cinema català per una nit que vaig Gaudí molt», escrivia Cervantes en una publicació pel seu compte d'Instagram.

No hi ha cap dubte que aquell guardó va omplir d'orgull a l'actriu i germana del també actor, Álvaro Cervantes. Però no tot va ser de color rosa perquè, tal com l'actriu de 'La Maternal' ha indicat, va haver-hi un greu error en l'organització.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Les persones presents als Premis Gaudí van passar molta gana

En el pòdcast de la revista TimeOut que es diu 'La cullerada', cada setmana es parla amb un famós sobre temes relacionats amb el menjar.

En l'espai, presentat per Andrea Gumes i Andreu Juanola, Ángela Cervantes va explicar el seu pas pels Premis Gaudí així com tot allò que no podem veure des de les nostres cases.

A l'entrevista, l'actriu de TV3 ha confessat que va passar molta gana. Sembla que l'organització no va ser perfecte i hi havia molt poc menjar pels assistents de l'acte. «Vaig guanyar un Gaudí, però vaig passar una gana que al·lucines», replica.

Andrea Gumes, una de les presentadores del pòdcast, va corroborar la informació de la convidada assegurant que «jo també vaig ser als Gaudí i puc dir que no hi havia menjar. Ens van donar uns panettones que eren molt petits.»

«La gent tenia tanta gana que agafava el menjar de...»

I és que l'Ángela i l'Andrea no van ser les úniques que van passar fam durant la nit dels premis. Aparentment, la gent estava tan afamada que agafava el menjar d'altres cadires per matar el cuc.

Una greu falta per part de l'organització dels Premis Gaudí que esperen que s'arregli en la següent edició. Ara bé, l'Ángela Cervantes no ha donat detalls si a la nit dels premis del 2022, quan va guanyar un altre Gaudí pel seu paper a la pel·lícula 'Chavalas', va passar gana o si els convidats tenien més menjar.