Interior de la discoteca Pacha La Pineda.

El penós estat actual d'una mítica discoteca catalana: anuncia que no tornarà mai més

Comença el desmantellament després de 30 anys en funcionament

Una de les discoteques més mítiques i recordades de Catalunya va tancar definitivament les portes el 31 de desembre de 2022. La màquina de records i històries posava punt final a la seva trajectòria després de 30 anys. Pacha La Pineda ha tancat les portes per sempre, després d'haver abaixat la persiana per les restriccions de la pandèmia.

Les cireres de La Pineda s'han apagat per sempre i ja ha començat el desmantellament del local que un dia va ser l'epicentre de la costa Daurada. Steve Aoki, Bob Sinclar, David Guetta i Gigi D'Agostino van ser alguns dels protagonistes de nits inesborrables. 

L'estat actual de la discoteca

Des de principis d'aquest any s'està duent a terme el desmantellament de la discoteca. Ja no es conserva res igual del que era el Pacha més gran del món. La realitat és que, després d'haver estat més de tres anys tancada, res ha mantingut el seu aspecte original. Així ho mostren les imatges enregistrades per HIGH BPM'S en un vídeo on fa el recorregut interior i exterior de l'estat actual de la discoteca.

Terrassa de la discoteca Pacha La Pineda.
Aquest és l'estat actual de la terrassa de Pacha. | HIGH BPM'S

La pista que reunia més d'un miler de persones, ara, s'ha convertit en el magatzem de diferents immobles i deixalles.

La terrassa era un dels espais que diferenciava la discoteca, amb piscina, servei de pizza, barres i reservats. La realitat és que era un dels millors exteriors de la província. El cert és que de tot això ja no en queda res, s'ha convertit en un espai completament oblidat. 

Deixalles al voltant de la piscina de Pacha La Pineda.
Deixalles envolten el que era abans la piscina de Pacha La Pineda. | HIGH BPM'S

El Pacha més gran del món també comptava amb una segona planta, un espai diferent amb un gran reservat, del qual tampoc en queda res. 

Planta de dalt de la discoteca Pacha La Pineda.
Així és l'estat de la planta superior de la discoteca Pacha La Pineda. | HIGH BPM'S

Mira aquí el vídeo complet. 

Último adiós a Discoteca PACHA(La Pineda)Estado actual exterior e interior

Els problemes van començar el 2019

La decisió que es va confirmar a principis d'aquest any, era un secret a veus. La denúncia d'un veí de Vila-seca pel soroll de la discoteca que no el deixava dormir va suposar l'inici de l'estira-i-arronsa institucional. Això va suposar diferents problemes entre l'Ajuntament de Vila-seca i l'espai d'oci nocturn, que va acabar obligant als propietaris de l'espai a fer obres per a insonoritzar l'espai. Unes obres que mai van arribar. 

Tot i ser un dels punts de referència de l'oci nocturn de Catalunya, també era un focus de problemes. Al pàrquing, als voltants i a les sortides es formava també un excés de soroll causat per les múltiples baralles. 

Aquests afegits provocaven que el que s'havia de solucionar amb la insonorització de la sala, posés punt final a la concessió de la discoteca. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!