Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Artur Mas

Acusen Artur Mas de saltar-se el confinament durant la Setmana Santa per traslladar-se a la segona residència

Els portaveus de l'expresident asseguren que va marxar de Barcelona a Vilassar de Mar abans que es decretés l'estat d'alarma

Artur Mas
L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, està confinat a Vilassar de Mar. | Catalunya Diari

Artur Mas passa el confinament a Vilassar de Mar, tot i que les fonts ofereixen versions totalment oposades sobre quan va hi va arribar. Segons el digital El Confidencial, citant testimonis de veïns del municipi, l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, va marxar de Barcelona durant la Setmana Santa, en ple confinament, per instal·lar-se a la seva segona residència. Per la seva part, els portaveus del president Mas asseguren que va traslladar-se a la localitat del Maresme el divendres 13 de març, dos dies abans de l'entrada en vigor del decret d'alarma.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Segons el citat mitjà, els veïns asseguren que Artur Mas va arribar a Vilassar de Mar el Divendres Sant, 10 d'abril, en ple estat d'alarma. Treballadors d'un supermercat del municipi coincideixen en la versió que ofereix El Confidencial, assegurant que el president Mas va fer la seva primera aparició per l'establiment el dissabte 11 d'abril. 

Per la seva banda, l'oficina del president Artur Mas ha assegurat que es va traslladar a Vilassar de Mar el dia 13 de març, abans que el govern espanyol decretés l'estat d'alarma. En aquest sentit, les mateixes fonts confirmen que l'expresident va decidir passar el confinament a la seva segona residència per estar a prop de la seva mare, que viu al mateix carrer, i poder donar un cop de mà a la seva filla i el seu gendre, ambdós autònoms, cuidant els seus néts.

Com passa el confinament Artur Mas?

També hi ha versions diferents sobre la manera en què el president Mas viu el seu confinament a la localitat. El Confidencial, citant testimonis dels veïns, afirma que Artur Mas fa un confinament «relaxat», assegurant que surt sovint a passejar i que el passat divendres a la tarda va ser vist, acompanyat per la seva dona, passejant per la platja, tot i que guardant una prudencial distància de seguretat.

Els portaveus de l'expresident, però, assenyalen que «Artur Mas sempre ha sortit al carrer per anar a comprar, complint totes les mesures de seguretat». Així mateix, fonts del PDeCAT han explicat al citat mitjà que l'expresident passa temps amb la seva família, jugant amb els seus néts al pati de la seva residència, alhora que promociona el seu darrer llibre, 'Cap fred, cor calent'.