Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb una jaqueta vermella i mascareta amb els colors LGTBI

Ada Colau esclata i demana boicotejar una de les empreses més grans del món

L'alcaldessa ha manifestat que sent «fàstic i ràbia» amb aquesta situació

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb una jaqueta vermella i mascareta amb els colors LGTBI
Ada Colau ha demanat un boicot a Amazon pels seus productes pedòfils | Cedida

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha manifestat a través de les xarxes socials la «ràbia» i el «fàstic» que l’ha provocat veure com Amazon venia articles per a pedòfils entregant-los a casa de manera segura. La notícia saltava aquests dies després que una usuària denunciés a les xarxes l’existència de productes com nines inflables que representen menors o la part inferior de cossos de nens i nens.

Arran aquesta desagradable notícia l’alcaldessa ha demanat fer boicot a Amazon, a més de «presó pels responsables d’aquests ‘articles’ pedòfils».

Segons confirma el mitjà ‘Público’, citat per Ada Colau, Amazon sosté que ja han interposat mesures «encara més estrictes» a la seva àrea de productes eròtics. Així, l'empresa de Jeff Bezos s’enfronta a diverses crítiques de polítics que estan disposats a denunciar la plataforma si aquests productes no són eliminats.

El Ministeri de Consum denuncia els fets a la Fiscalia

El Ministeri de Consum, per la seva banda, ha enviat una carta a Amazon sol·licitant la «retirada immediata» dels productes que més s’han difós a les xarxes. Entre ells, un «tors masturbador» que inclou cinc nines de silicona que simulen ser cossos de nenes i adolescents. Des de Consum també han denunciat a Fiscalia els fets, demanant que s’investigui si la venda d’articles pedòfils per internet podria ser un acte constitutiu de delicte segons el Codi Penal.

Alberto Garzón, qui es troba al capdavant del Ministeri de Consum del govern espanyol, ha advertit a través de les xarxes que «ha d’investigar-se què hi ha darrere d’aquestes ofertes». L’equip de Garzón assegura, també, que aquesta mena de vendes suposa «una utilització vexatòria del cos de la dona», tal com informa ‘El Salto Diario’.