Helena García Melero

L'adeu inesperat d'una històrica periodista de TV3: inseparable d'Helena García Melero

La periodista s'ha acomiadat de la cadena el dia del seu aniversari

Dia d'adeus a TV3. Això sí, uns més agredolços que els altres. Una de les mítiques periodistes de la televisió pública catalana, s'acomiada per sempre de TV3. Així ho hem pogut veure al 'Tot es mou' presentat per Helena García Melero, on li han fet un petit homenatge aquest migdia. 

La protagonista és la periodista Peté Soler. D'aquesta manera, avui, Soler s'ha jubilat i s'ha acomiadat en directe. Un adeu per sorpresa, però a la vegada molt emotiu amb una brillant trajectòria professional al darrere. A més, Peté Soler feia anys. S'ha jubilat el dia del seu aniversari. 

Soler, especialitzada en cultura, moda i bellesa, ha cobert diversos esdeveniments relacionats en aquests sectors. Des de festivals de cinema fins a desfilades moda. «Estic molt contenta de viure el meu últim dia a la televisió amb tu (Helena García Melero) i en aquest programa que m'ha tractat tan bé», ha declarat. 

Ara, la periodista formava part de l'equip del 'Tot es mou' al costat d'Helena García Melero. És per aquest motiu que ha estat aquesta emissió l'escollida per fer-li aquest preciós comiat a Maria Josep Soler. 

Peté Soler, periodista de TV3
Peté Soler, periodista de TV3. | TV3

Joel Díaz anuncia que plega

Un altre comiat que ha tingut lloc aquest dilluns ha estat el de Joel Díaz. Encara que aquest, no ha tingut el mateix to que l'anterior. L’humorista Joel Díaz ha anunciat que deixa de presentar el programa ‘Zona Franca’ després de l’acomiadament la setmana passada de Manel Vidal.

«Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d'apartar del programa a Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s'ha pres i comunicat», ha assenyalat en una piulada al seu compte de Twitter. 

TV3 i la productora Atomic Beat Media van acomiadar de mutu acord a Vidal, col·laborador habitual del programa, per una broma amb el PSC i l'esvàstica. «S'han traspassat els límits», van indicar fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com a justificació de la mesura.

La cadena estudiarà la continuïtat del programa ‘Zona Franca’ després de la sortida del presentador Joel Díaz per l’acomiadament de Manel Vidal. En un comunicat, la televisió pública catalana ha traslladat que «lamenta» i «respecta» la decisió Díaz d’abandonar l’espai.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp