Policia Nacional als carrers de Màlaga al setembre de 2017

Advertència al CNI: Espanya, objectiu dels pròxims atacs de Daesh i Al Qaeda

Espanya, és clar objectiu de Daesh i Al Qaeda per executar atacs terroristes

Alerta terrorista a Espanya després de l'anunci de l'Ambaixada de l'Afganistan. I és que els gihadistes podrien estar organitzant els seus propers atacs terroristes dins del territori espanyol.

Així s'ha referit l'esmentada Ambaixada al Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI). També s'han traslladat aquest missatge als ministeris de Defensa, Interior i Afers Estrangers, segons informaven fa unes hores a El Confidencial Digital.

L'alerta que ha donat l'Ambaixada de l'Afganistan és similar a l'anàlisi de Fernando Reinares. Aquest exposa que hi ha una alça de l'amenaça gihadista sobre Europa Occidental.

Tot ve des de la gran activitat gihadista del Daesh al límit amb el Pakistan i de les amenaces directes d'Al Qaeda contra Europa.

«És previsible que, amb els talibans afganesos de tornada al poder i el manteniment de llaços amb els talibans pakistanesos en el comandament centra d'Al Qaeda, trobi en l'entorn de la frontera entre l'Afganistan i el Pakistan un espai molt més permissiu per enfortir-se i planificar atemptats fora de la regió», explica Reinares.

L'Estat Islàmic col·loca Espanya com l'objectiu dels seus atacs terroristes

No parlem dels primers avisos que Espanya està vigilada pels radicals islàmics. Cal assenyalar que el juliol de 2021, l'Estat Islàmic va col·locar a Espanya com l'objectiu dels seus pròxims atacs terroristes.

Era un vídeo concret on els radicals islàmics llançaven un clar missatge als «llops solitaris» que estan a Espanya. «Traieu els seus cors, doneu-los una punyalada profunda en els intestins i feu que perdin les ments».

Afirmen que si no poden executar un atemptat, «dedica't al front digital, terroritza'ls i omple'ls de por». Parlem d'un missatge en espanyol dirigit als «llops solitaris», com als que difonen els seus missatges en les xarxes.

Daesh crida als seus guerrers «cors de ferro i flames de volcans entre les muntanyes». A més, hi ha una clara referència als «lleons a l'estranger, on els kufares (infidels) insulten el sagrat».

Al mateix moment, en aquest enregistrament els diu que «la veritat és que vostès són herois. Són el millor de la gent i la història està sorpresa i impressionada. Els llops han de seguir els passos del califat, posar la confiança en el més i alt i capaç; i preparar-se pel més fàcil».

El missatge del radicalisme islàmic contra Espanya

Sobretot, els aconsellen que «seleccioneu els objectius i feu l'atac. Treu els cors i feu que perdin les ments, perquè una bala fugaç, una punyalada profunda en els intestins. O la detonació d'un explosiu a les seves terres, és equiparable a mil operacions aquí amb nosaltres».

Una altra vegada Isis diu a aquells que vulguin unir-se que no viatgin a Síria o Iraq, ja que seria un viatge en va. El vital per ells és organitzar campanyes d'atemptats a Europa Occidental, en aquest cas a casa nostra.

«Ataca als carrers, prepara't per a la teva guerra i prepara els focs perquè les flames consumeixin als creuats (cristians)». Així resa un altre dels missatges que es poden veure en aquest vídeo.

Després d'usar fotografies dels atemptats d'Orlando, als Estats Units o París, volen que els gihadistes «donin suport al califat a través del front digital. Basa la victòria de l'Islam a través de l'obediència i la confiança en la gihad contra els incrèduls».

«Esforça't amb paciència a l'era digital i no permetis que els incrèduls gaudeixin d'un moment de son o d'una vida plaent. Si ells et tanquen un compte, obre'n tres; i si les tanquen, altres trenta. Així que terroritza'ls i omple'ls de por», finalitza el vídeo amenaçador.