Pablo Motos visiblement emocionat en recordar la mort de la seva mare

Pablo Motos, emmudeix: «El pare va morir a sobre de la meva mare després de fer l'amor»

Matthew McConaughey va explicar a 'El Hormiguero' com va morir el seu pare

Si per alguna cosa es caracteritza El Hormiguero de Pablo Motos és per tenir com a convidats a personatges de gran importància. Actors, cantants, polítics i altres famosos van a aquest veterà programa de televisió per explicar les seves vivències i anècdotes més divertides.

Aquests convidats 'top' no són sempre habituals a l'espai d'Antena 3. Però, quan hi ha una visita així, sens dubte té èxit. Pel programa presentat pel comunicador valencià han passat estrelles com Will Smith, Tom Cruise o Salma Hayek.

En aquesta ocasió, El Hormiguero va acabar la primera setmana després de les vacances entrevistant per videotrucada a un dels actors més famosos de Hollywood. Estem parlant del guanyador d'un Oscar, Matthew McConaughey, que va parlar del seu llibre Greenlights.

Sobre aquesta publicació del mediàtic intèrpret de Hollywood, Motos ha assenyalat que és «un dels millors que he llegit aquest estiu», va admetre en directe.

L'actor nord-americà va parlar amb el presentador sobre les parts del llibre que més li havien agradat al valencià. Però, hi va haver una història que, per la seva importància, va impactar de forma considerable al presentador d'El Hormiguero. I no és altra que la desgraciada mort del seu pare.

La història de la mort del pare de Matthew McConaughey que va impactar Pablo Motos

«Explica'ns com va morir el teu pare», li va preguntar al convidat d'aquest dijous. La resposta va ser: «Tenia 62 anys, acabava de passar un cap de setmana jugant a golf. Se sentia bé, va despertar a la meva mare i van fer l'amor», confessava l'actor.

Va continuar amb aquesta història dient que «just en acabar, va tenir un atac a cor i va morir sobre d'ella. Actualment, els meus germans i jo plorem i riem recordant-ho. Ell sempre deia que el dia que morís seria fent l'amor a la meva mare. I així va ser...», ha sentenciat.

Motos va apuntar que els pares d'actor es van divorciar en dues ocasions i es van casar tres vegades entre ells mateixos. «Com era la forma d'estimar-se dels teus pares?», Li preguntava el presentador amb gran interès.

McConaughey li va dir que «van estar casats 39 anys. Però el 1979 la meva mare va anar uns mesos a Florida i fins al 2017 no vaig saber que va ser perquè s'havien divorciat».

«Van tenir problemes, fins i tot de violència, però al final l'amor va triomfar». A més, va confessar que el més important que li van ensenyar va ser que «no fes les coses a mitges».

«Que ho fes de tot cor, que em llancés si estava decidit i que fes tot el possible per no lamentar-me de no haver-ho intentat», va assegurar l'actor.

Per què va desaparèixer de la indústria de cinema?

Matthew McConaughey va triomfar durant molts anys a Hollywood protagonitzant comèdies romàntiques. Tot i això, de sobte, va desaparèixer de la indústria. Així explicava el famós actor per què el van apartar de les pel·lícules americanes. «A la indústria no li va fer gràcia que deixés de fer-les», va confessar sense tabús.

«Després d'estar dos anys sense treballar perquè només m'oferien comèdies romàntiques, vaig aconseguir una mica d'anonimat. Em vaig convertir en una cara nova per als papers dramàtics que jo volia», ha reconegut.

També va comentar que l'Oscar el va aconseguir després del seu paper a la pel·lícula Dallas Buyers Club, on va perdre molt de pes. «Tenia una dieta per perdre un quilo a la setmana, però podia beure tot el vi que volgués», deia somrient.

«Quan estava tan prim, vaig perdre tota la força. Però, la ment la tenia increïblement sana, tenia la memòria al màxim, mai he tingut tanta claredat mental com aleshores», va finalitzar l'entrevista.