Personal de l'agència Eskimoz.

Eskimoz: l'empresa SEO que ha aconseguit desxifrar l'algoritme de Google

Es tracta de l'agència més important de SEO a Europa i té presència a 5 països

Trobar el millor restaurant de la zona, comprar complements, roba o sabates, planificar un viatge, informar-se..., qualsevol d'aquestes accions passa avui en dia per Internet i, concretament, per un cercador. En l'immens oceà web, si tenim un negoci o una empresa és imprescindible conèixer bé el seu funcionament per poder posicionar-nos correctament i que el nostre nom surti dels primers de la llista, en cas contrari, caurem en l'oblit. I aquí és on entra en joc l'empresa SEO Eskimoz.

Tot i que hi ha vàries opcions de cercadors, com són Bing o Yahoo, el rei indiscutible de les cerques és Google. Aproximadament un 93% dels espanyols escullen aquesta eina per abocar els seus dubtes i trobar-hi respostes. Que el vostre negoci sigui l'escollit no depèn d'un bonic disseny web o un producte millor que els altres: està directament lligat al SEO

Què és el SEO i com influeix en la decisió dels usuaris

El SEO (Search Engine Optimitzation) és un conjunt de tècniques que, si es duen a terme correctament, situaran la vostra pàgina web en els primers llocs dels resultats d'una cerca a Google.

Heu de tenir en compte que quan un usuari fa una cerca difícilment passa del tercer resultat que li ofereix el cercador, per la qual cosa és primordial comptar amb una empresaSEO que gestioni aquesta part del vostre negoci, sigui una petita, mitjana o gran empresa. Sense una estratègiaSEO, simplement no existireu.

Saber com posicionar-se a Internet no és una tasca gens fàcil, és per això que és necessari comptar amb el suport d'experts per aconseguir visibilitat a Internet. L'empresaSEOEskimoz és un referent en aquest sector: es tracta de la principal agència de SEO a Europa i està present a 5 països, amb seus a Madrid, París, Londres, Milà i Brussel·les.

Més d'un centenar de consultorsSEO, tots ells certificats amb mètodes àgils de gestió de projectes, us garantiran un posicionamentweb exitós. 

I és que la complexitat de l'algoritme de Google s'ha de deixar en mans d'experts en SEO com és l'agènciaEskimoz. De fet, una prova de la seva professionalitat és que aquesta empresaSEO ha aconseguit desxifrar el famós algoritme de Google, el qual constantment va evolucionant per perfeccionar el sistema i oferir uns millors resultats als seus usuaris. 

Eskimoz: els especialistes més importants en SEO a Europa

L'agència SEO Eskimoz compta amb més de 10 anys d'experiència en aquest camp. No només això, tenen fins i tot patents internes sobre dades SEO i eines que els permeten fer prediccions del funcionament de l'algoritme, arribant sempre fins al fons. 

El seu prestigi els ha dut a recaptar fins a 17 milions d'euros en una ronda de finançament i des de la seva seu central, situada a París, han creat una unitat de negoci que es dedica exclusivament a l'anàlisi de dades, interpretar els algoritmes i anticipar tendències en el món SEO.

El més rellevant, però, és que ajudaran el vostre negoci, sigui petit o gran, a posicionar-se correctament dins del món web i ho faran de forma senzilla i efectiva. Ajuden i orienten els seus clients en totes les àrees que afecten la reputació digital. 

Des de la redacció de continguts amb el SEO ben implementat, passant per l'e-reputació per construir una relació de confiança amb els potencials clients, el posicionament SEO efectiu i de llarga durada i fins i tot ajudant-vos si heu patit alguna penalització de Google a causa de pràctiques errònies en el passat.

L'èxit de la teva empresa passa per les mans de l'agència SEO Eskimoz, la més important a Europa i que ja ha ajudat a enlairar el negoci de centenars de clients que han confiat en la seva expertesa.