Els Mossos controlant el trànsit

Un agent dels Mossos, ferit després d'una espectacular persecució policial a Catalunya

En el vehicle fugat s'hi trobaven dos homes

Aquest dijous, 27 de juliol, Terrassa, al Vallès Occidental, ha estat l'escenari d'una situació de pel·lícula. Una espectacular persecució policial va tenir lloc a l'autopista C-58, on dues persones van acabar detingudes i un agent policial ferit.

Segons ha avançat el Diari de Terrassa, la Guàrdia Urbana va intentar aturar un vehicle que havia estat robat a Sant Adrià de Besòs. En aturar-los, els conductors es van fugar i la policia va anar darrere seu a perseguir-los. A part d'aquesta dotació, altres van afegir-se a la persecució.

Espectacular persecució policial a Terrassa

Un Mosso ferit

Tot va començar quan la Guàrdia Urbana de Barcelona va intentar aturar un vehicle robat a Sant Adrià Besòs, però els individus que el conduïen van decidir tirar milles i entrar a l'autopista C-58 amb l'objectiu de perdre de vista la policia.

En un moment, el vehicle es va desviar cap a l'entrada de Terrassa i els autors del robatori van endinsar-se fins als Jutjats de Terrassa, a la rambleta del Pare Alegre. Allà els Mossos d'Esquadra van poder interceptar-los.

Durant la intercepció, un dels agents va acabar ferit i va necessitar l'ajuda dels sanitaris. Finalment, els dos homes, que ocupaven el cotxe i que havien fugit de la policia, van ser detinguts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Detenen un jove fugitiu

No és la primera vegada que un conductor s'escapa. El passat 13 de juliol, un jove de  21 anys circulava de forma temerària per un parc amb menors i va posar la vida d'aquests en perill a Ponts, a la Noguera (Lleida).

El jove estava conduint a una alta velocitat a prop d'un parc amb menors. Qualsevol error de càlcul podria haver provocat una gran tragèdia amb un nombre considerable de víctimes.

Els fets van succeir a tocar de les dotze del migdia. Una patrulla dels Mossos estava entrant en un espai d'oci a prop del riu quan van veure un cotxe circulant a tota velocitat. En aquell moment, el monitor d'un casal infantil s'ha apropat als agents per a comunicar-los que l'individu del cotxe havia estat fent el mateix molt a prop de la zona on estaven els nens, el que suposava un gran perill per a la seva seguretat.

Malgrat que el conductor va fugir,  els Mossos d'Esquadra van poder localitzar-lo gràcies a la documentació que hi havia dins el vehicle.