L'entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha tingut greus problemes per entrar al Camp Nou en l'enfrontament davant el PSG

Per fer-s'ho mirar: Grans aglomeracions l'exterior del Camp Nou en ple context de pandèmia

Centenars d'afeccionats s'apleguen a l'exterior del Camp Nou per rebre el Barça en la prèvia del partit davant el PSG

Per no creure-s’ho. Centenars d’afeccionats han volgut rebre el Barça a l’estadi en la prèvia del duel de Champions League davant el Paris Saint-Germain i, tal com es pot veure a les imatges, han acabat provocant grans aglomeracions. Es produeix la paradoxa, així mateix, que el duel es disputarà a porta tancada per la Covid-19, però això no ha evitat que una gran quantitat d’aficionats es personessin a l’exterior de l’estadi amb bengales per rebre l’equip. Les imatges han generat gran ressò a les xarxes socials.

Cal destacar, en aquesta línia, que l’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha tingut evidents problemes per entrar a l’estadi, per les grans aglomeracions que s’han produït just a l’entrada del pàrquing del Camp Nou.

Covid-19: ni públic a les graderies del Camp Nou ni nou president

La inconsciència d'aquests aficionats del FC Barcelona contrasta amb la realitat del club, que s'ha vist afectat en reiterades ocasions per la pandèmia de coronavirus. Més enllà d'haver de renunciar a moltes de les nostres accions quotidianes, els seguidors del Barça han vist com la Covid-19 ha colpejat l'entitat blaugrana. Des del fet de no poder gaudir de partits en directe al Camp Nou, ja que no es permet l'entrada de públic a l'estadi, fins al positiu per coronavirus de Sergi Roberto, que es va perdre diversos partits per culpa de la malaltia.

Ara bé, si la pandèmia ha trastocat alguna a l'entitat barcelonista és el procés electoral a la presidència del club. I és que els comicis s'havien d'haver celebrat el passat 24 de gener, però el president de la Junta Gestora, Carles Tusquets, va decidir ajornar les votacions al·legant la situació epidemiològica que es viu al país. Aquest ajornament electoral farà que fins al pròxim 7 de març no se celebrin les eleccions a la presidència, que tenen com a candidats Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa.