Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla mig d'Agnès Marquès

Agnès Marquès, emocionada, diu adeu a una companya de TV3: «Llei de vida...»

Agnès Marquès es va emocionar en acomiadar-se de la seva companya

Els rostres familiars de TV3 són un clàssic. N'hi ha molts, però cada cop en van quedant menys. Salvador Sala, Imma Pepedemonte, Albert Elfa, Carme Roldán i Isabel Bosch, són alguns d'aquests rostres. Imma Pepedemonte, una de les pioneres en el periodisme esportiu de TV3, s'acomiadarà avui per sempre dels espectadors catalans.

La periodista barcelonina, avui compleix 65 anys. Un aniversari especial i diferent que recordarà sempre, ja que, avui, 5 de juliol de 2023, és el seu darrer dia a la corpo. Després de més de 40 anys sent membre del departament d'esports de TV3, arriben els acomiadaments per la periodista.

Agnès Marquès s'acomiada d'Imma Pepedemonte

Els comiats no són quelcom fàcil, i menys si es tracta d'una gran mestra de la televisió. Si bé aquest dilluns, els companys del programa 'Vaques Sagrades', de Lluís Canut, a Esport3 va acomiadar la periodista i a la seva companya, Isabel Bosch, amb un comiat molt emotiu, ahir, 4 de juny, a la tarda, va ser el torn del 'Planta Baixa'.

Imma Pepedemonte va ser una de les convidades d'ahir del programa d'Agnès Marquès, en el qual es va analitzar el debat esportiu protagonitzat pel Barça-Girona, arran del fitxatge del mig campista Oriol Romeu, entre altres temes esportius del moment. 

Imma Pepedemonte i Agnès Marquès al 'Planta Baixa'
Imma Pepedemonte va cel·lebrar la seva jubilació al 'Planta Baixa'. | TV3

En acabar la secció d'esports, va tenir lloc un dels moments més emocionants del programa. Agnès Marquès va haver d'acomiadar la periodista, una de les històriques de la casa.

«Escolta Imma, què passa demà?», va preguntar Marquès a Pepedemonte. «Demà és l'últim dia que treballo», va respondre Pepedemonte, somrient. 

«Demà és el teu aniversari i passa això. Això que la tele faci 40 anys ens impressiona moltíssim aquí, al Planta Baixa. Tot i que, nosaltres, t'esperem la setmana vinent», va afegir Agnès Marquès, emocionada, traient un ram de flors per a la periodista. 

«És llei de vida. Tot comença i tot acaba», va indicar la periodista. «És llei de vida, sí, és el que passa», va respondre Marquès, molt emocionada. «En el cas de l'Imma, sembla un error del DNI», va afegir el col·laborador Lluís Carrasco.

Després de l'entrega de flors, el programa va voler reconèixer la seva carrera professional amb un petit vídeo on es mostraven alguns dels moments més importants de la seva trajectòria com a periodista esportiva. La realitat és que Imma Pepedemonte ha estat 40 anys a la corpo, i és una de les pioneres del periodisme esportiu.