Primer pla d'Agnès Marquès, presentadora del 'Planta Baixa' de TV3

Agnès Marquès i el seu 'Planta Baixa' tenen els dies comptats a TV3: els motius

Amb l'arribada de l'estiu, TV3 ha optat per un ball de cares en la seva programació

El passat 23 de juny, amb la revetlla de Sant Joan, vam donar la benvinguda a l'estiu. Com ja se sap, aquesta estació de l'any és la gran preferida. Comencen els dies de platja, les vacances, moments per gaudir amb els de casa o temps per llegir aquell llibre que sempre posposaves.

Les cadenes de televisió, ja comencen a enllestir quina serà la programació d'estiu i els nostres presentadors marxen per reposar forces de cara la nova temporada. Encara que aquest any, a causa de l'avançament de les eleccions per part de Pedro Sánchez, l'agenda s'ha trastocat una mica. 

Finalment, però, tots els mitjans de comunicació i els seus treballadors, s'han vist obligats a adaptar-se a la decisió presa pel president del govern. Un exemple és Agnès Marquès i el seu 'Planta Baixa' que, tal com ha anunciat la televisió pública catalana, té els dies comptats a la graella de TV3

La presentadora del 'Planta Baixa', de TV3, Agnès Marquès
Agnès Marquès, marxa de vacances. | TV3

Marquès i el 'Planta Baixa' diuen adeu a TV3

Així doncs, a partir del 21 de juliol d'enguany, Agnès Marquès i el seu 'Planta Baixa' marxaran de vacances. També ho faran 'Els matins', el 'Tot es mou', 'Cuines', la sèrie 'Com si fos ahir' i el 'Col·lpase' de Ricard Ustrell. D'aquesta manera, el dia 24 de juliol arrencarà definitivament la programació d'estiu. 

Amb tot, no tornarem a veure Marquès a la petita pantalla fins al mes de setembre. Però, tal com va sortir a la llum, no tot serà de color rosa aquesta nova temporada, ja que el 'Planta Baixa' patirà una modificació que ben segur no ha agradat massa a la presentadora. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Agnès Marquès rep el cop definitiu

Amb la intenció de millorar les audiències, la direcció de TV3 ha pres una decisió sorprenent que ha deixat l'audiència en xoc. I és que les tardes de la cadena publica catalana, que fins ara estaven conduïdes per Marquès, patiran una modificació, tot just acabin les vacances d'estiu. 

Així, tal com va avançar en exclusiva el mitjà EnBlau, el 'Planta Baixa' tindrà gairebé dues hores menys de programa. Una notícia agredolça per tot l'equip de l'espai, ja que tot i saber que continuaran amb el programa, perdran hores d'emissió. 

Imatge de Llucià Ferrer presentant
Llucià Ferrer, gran protagonista de cara la nova temporada de la graella de TV3. | TV3

El format de la productora La Manchester Radiofònica, fins ara, tenia una durada de tres hores i mitja, des de les 16:45  hores fins uns minuts després de les vuit de la tarda. En el seu lloc, TV3 vol apostar pel concurs 'Atrapa'm si pots' presentat per Llucià Ferrer