Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge arxiu aeroport del Prat

Un taxista agredit a l'Aeroport del Prat: «Com no deixis de gravar t'arrenco el cap, fill de p***»

Va gravar dos 'pirates' oferint transport a turistes de forma il·legal

Un taxista de Barcelona, Janio, va ser agredit aquest passat dimarts al matí a l'aeroport del Prat quan gravava a dos taxistes competidors que captaven turistes i els oferien transport de forma il·legal sense que ells en foren conscients.

Tal com ha explicat a 'Tot Barcelona', l'home, que no estava treballant en aquell moment sinó esperant a la seva mare que arribava a l'aeroport procedent de Brasil, va veure a «dos pirates» oferint servei de forma irregular.  Tot i que està prohibit, aquests es dedicaven a «ensenyar carpetes amb el logo oficial dels taxis metropolitans de Barcelona i també les tarifes», fent-se passar per ells.

«Com no deixis de gravar t'arrenco el cap, fill de p***»

Segons explica, «em va semblar tot plegat sospitós i vaig decidir gravar-los amb el mòbil, em va sortir així, tot i que jo no sóc gens de buscar embolics». En un moment donat, un dels 'pirates' que marxava amb dos clients cap a l'aparcament es va donar compte que Janio el seguia i li va demanar explicacions.

A les imatges, compartides pel mitjà citat, es veu com l'home li diu clarament: «Com no deixis de gravar t'arrenco el cap, fill de p***. Si em graves et trenco la cara»  assegurava mentre colpejava el mòbil. El seu company, en adonar-se'n de la situació també se li acosta i li diu: «Què és el que vols? No em gravis que et rebento la cara, pallasso» mentre li dóna un cop de puny a la cara i li intenta prendre el mòbil.

Finalment, i després d'una estona discutint i que aquests l'asseguressin que els estava fent enfadar, un noi que va veure l'escena va aconsellar a Janio i li va dir: «marxi d'aquí, faci el favor, que al final vindrà la policia i se l'emportaran a vostè». Segons assegura la víctima, va decidir marxar per por a «perdre molt de temps» i «causar problemes a la seva família». No va formalitzar cap denúncia però si l'ha fet pública a través del sindicat de taxis 'Élite Taxi'.

 

També et pot interessar...