Una dona amb roba de protecció contra el coronavirus a Xangai el 26 de febrer de 2020

Aïllen diverses persones a l'Hospital de Mataró per possible coronavirus

El centre no ha volgut concretar el nombre exacte, però sí que se sap que els pacients estan ingressats sense cap contacte amb l'exterior

Diversos pacients es troben en aquests moments en aïllament a l'Hospital de Mataró, a l'espera que les proves confirmin o desmenteixen que tenen coronavirus.

ca

Des del centre sanitari, segons explica 'El Periódico', no s'ha volgut concretar el nombre de pacients, però sí que se sap amb certesa que els pacients es troben ingressats i no tenen cap mena de contacte amb l'exterior. Tots ells presenten símptomes associats, entre altres patologies, com tos, febre i altres quadres similars. A més, han tornat recentment de països on el virus s'ha assentat, com a la Xina o Itàlia, o han estat amb contacte amb persones infectades que han viatjat a aquests indrets.

Sanitat no descarta un cas mortal

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del ministeri de SanitatFernando Simón, ha comparegut aquest matí per a informar sobre la situació del coronavirus a Espanya. «Aquesta malaltia no és greu, però no és banal. És esperable que algun cas mori al nostre país. Entraria dins de l'esperable, no del desitjable», ha assegurat Simón. «Estem en un escenari de contenció. Pot ser que mai passem d'aquest escenari», ha apuntat.

També et pot interessar...