L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, ja no forma part de l'AMI

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts marxa de l'Associació de Municipis per la Independència

L'alcalde, Miguel Comino, ha assegurat que els motius són econòmics, ja que la prioritat són les despeses municipals | Paral·lelament, una sentència judicial impossibilita pagar les quotes a l'AMI

Sant Vicenç dels Horts .- L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat,  ha formalitzat  aquest dilluns, 29 de juliol, la sortida de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). L’alcalde socialista, Miguel Comino, ha assegurat que vol «prioritzar les despeses en l’àmbit municipal» i ha destacat que existeix una sentència judicial que fa «absolutament impossible» pagar les quotes a l’entitat.

El PSC «desfavorable als principis de l'AMI»

En un comunicat, el consistori ha recordat que PSC-Sant Vicenç en Positiu –únic partit del govern amb el suport extern de C's- és «desfavorable als principis de l’AMI», motiu pel qual ha decidit tallar les relacions amb aquesta associació.

L’Ajuntament que anteriorment havia liderat el president d’ERC, Oriol Junqueras, va aprovar l’adhesió a l’AMI el setembre del 2012. Segons recorda l’actual govern socialista, durant el mandat 2015-2019 els pressupostos municipals  van reservar 2.231 euros per pagar les quotes de l’AMI, si bé assegura que  mai es van arribar a abonar.

També et pot interessar...