L’adéu d'un amic del català mort a Tailàndia: «Encara segueixo pensant que no és real»

Jordi, fundador de l'empresa o treballava en David, li ha dedicat un sentit adéu després de l'accident

David
En David era de vacances amb els seus companys de feina a Tailàndia | Instagram (@davidrocamundi)

El català David Alejandro Rocamundi, de 26 anys, va morir el passat dissabte 27 de juliol durant les seves vacances a Tailàndia. En David havia anat amb uns amics d’excursió a l’illa de Ko Sumai quan es va separar del grup amb el qual estava fent la travessia per la zona de Na Muang 2. La resta se’n va anar a l’hotel, on van trucar a les autoritats, les quals van trobar el cos del jove, que havia caigut d’una cascada.

En David havia marxat de vacances a Tailàndia amb sis persones més de l’agència de representació d'influencers en la qual treballava, anomenada ‘Present and Future’. Tots els seus companys, excepte el propi David i en Jordi, fundador de la companyia, eren ‘influencers’ i registraven les seves paradisíaques vacances.

Precisament en Jordi, amb qui el jove barceloní surt en la seva última fotografia d’Instagram, ha deixat un emotiu missatge després de la mort del seu company a través de les seves xarxes socials: «T’estimo amic, no puc esborrar el teu somriure del meu rostre, les nostres cerveses en l’oficina els divendres, les nostres discussions que ens feien més forts, les nostres reunions i projectes junts que ens il·lusionaven contínuament.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias! #tailandia

Una publicación compartida de David Rocamundi Conesa (@davidrocamundi) el

L’emotiva carta continua: «He après de tot amb tu—saber estar, constància, saviesa i diversió—, m’has donat els millors quatre anys de la meva vida. Ahir et vaig perdre, encara segueixo pensant que això no és real i que tornaré a l’oficina i estaràs esperant-me allà». Finalment, s’ha acomiadat d'ell assegurant que «mai em penso oblidar de tu amic, gràcies per fer-me volar amb tu aquest temps, ara jo agafaré la nau i arribaré on tu sempre em deies que arribaríem. T’estimo amic».

El lloc del fatídic accident

Quan es va perdre, en David es trobava realitzant una travessia  de muntanya juntament amb els seus companys de feina. En concret, estava recorrent la zona de la cascada de Na Muang 2, que té dos trams, el primer més accessible i el segon, on es va produir l’accident, bastant més complicat.

Els seus companys van tornar a l’hotel i allà van avisar als agents de seguretat de la desaparició del jove català. Va ser llavors quan els serveis de rescat es van trobar el cos d’en David atrapat entre dues grans roques i parcialment submergit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari