Primer pla d'Albert Om

Albert Om se sincera i revela tota la veritat sobre el seu acomiadament de RAC1

Albert Om ha explicat què va passar després de l'acomiadament

Albert Om ha revelat tota la veritat. Ha estat a 'El suplement' de Catalunya Ràdio d'aquest dissabte, 14 d'octubre. El popular presentador no s'ha tallat i ha revelat què va passar a RAC1.

Albert Om ha volgut explicar com va viure la cancel·lació del seu espai davant Roger Escapa. El programa del periodista a RAC1, l''Islàndia', va ser cancel·lat el mes de juny passat.

I ara ha volgut explicar a Catalunya Ràdio com va viure tot allò i tota la veritat sobre el seu comiat de l'emissora privada catalana.

Albert Om: «Jo hauria continuat»

Albert Om s'ha sincerat a Catalunya Ràdio. Ha estat al programa que presenta Roger Escapa, 'El suplement'. El periodista era l'entrevistat d'aquest dissabte, 14 d'octubre.

I un dels temes a tractar, sens dubte, ha estat el seu acomiadament fulminant de RAC1. A l'emissora privada, fins al mes de juny passat, Albert Om presentava l''Islàndia'.

Un programa que era cancel·lat sobtadament, sense que les dades d'audiència flaquegessin. I ara Albert Om s'ha volgut pronunciar sobre l'assumpte.

«Sap greu, perquè jo estava molt bé», començava Albert Om. «Jo hauria continuat fent l''Islàndia'. Però no soc gaire de llepar-me les ferides».

«No vam poder decidir nosaltres», confessava a la ràdio pública catalana. «No vam poder decidir quin era el moment final, però l''Islàndia' s'ha acabat en un gran moment».

«I això ens deixa amb un regust de boca molt bo». I és que malgrat el final abrupte, Albert Om ha assegurat que el programa va acabar sense haver-se desgastat. Motiu pel qual es porta un bon record.

Imatge d'Albert Om a Rac1
Albert Om presentava l''Islàndia' fins al mes de juny passat. | RAC1

«T'havien dit molt poques vegades a la teva vida professional que no», recalcava, d'altra banda, Roger Escapa. «Tu sempre havies posat punt final als projectes». I Albert Om assentia.

«És la primera vegada, tens raó. És la primera vegada que algú decideix per mi», ha confessat Albert Om a Catalunya Ràdio. «T'ha de passar a tu perquè recordis que això és així. Que els programes es poden acabar quan van malament, però també quan van bé. El cementiri mediàtic és ple d'aquests casos».

Albert Om torna a TV3

Tot i que no tot són males notícies per a Albert Om. I és que poc després del seu acomiadament de RAC1, es va saber que el presentador tornava a la que havia estat casa seva durant anys. TV3.

I és que Albert Om ha deixat programes ja mítics a TV3, com 'El club' o 'El convidat'. I ara torna amb un nou programa, 'Una altra història'.

«Tinc ganes d'estrenar ara el programa a la tele, i ganes d'aquest temps de sembrar, de pensar», confessa. «S'ha acabat un programa, una etapa de set anys, i ara a veure què vindrà».

Sens dubte, se li planteja a Albert Om una nova etapa per endavant. Una carregada d'un canvi d'aires i de cadena per al periodista.