Primer pla d'Helena Garcia Melero

El gest de Helena García Melero en directe a TV3 que ha deixat l'audiència en xoc

Helena García Melero ha al·lucinat en directe

Sorpresa majúscula a TV3. Helena García Melero s'ha quedat de pedra pel que ha passat en directe. Ha estat al programa que presenta als matins, el 'Tot es mou'.

Aquest divendres, 13 d'octubre, Helena García Melero sorprenia l'audiència amb un convidat molt especial. Es tractava de Ferran Perea, un nen de tan sols 12 anys i fan del programa.

I la presentadora de TV3 no ha dubtat a presentar-lo als espectadors en directe al 'Tot es mou'.

Helena García Melero al·lucina amb el seu fan més jove

Helena García Melero s'ha quedat en xoc en directe. Aquest divendres, 13 d'octubre, anava al programa que presenta a TV3 'Tot es mou', un espectador molt especial.

Es tractava de Ferran Perea, un nen de 12 anys que es declarava molt fan de l'espai d'Helena García Melero. I és que el mateix noi ja avisava a les seves xarxes socials que visitaria el programa de TV3.

«Demà tornaré a fer el meu somni realitat: anar a TV3! Aniré al programa a conèixer la seva gent i fer una visita pel seu plató. Ganes!», anunciava Ferran des del seu compte de Twitter.

Primer pla d'Helena Garcia Melero
Helena García Melero al·lucina amb el seu fan més jove. | TV3

I Helena García Melero no va dubtar a presentar-lo a l'audiència de TV3. El jove apareixia en directe amb una maqueta que havia fet del mateix plató del 'Tot es mou'.

«Sempre m'ha agradat el món de la tele», començava el nen. «Vaig contactar amb vosaltres perquè sou el programa que més m'agrada de TV3. Sempre el veig quan torno de l'escola».

Unes paraules que commovien ràpidament la presentadora, Helena García Melero. «És que me'l menjo!», deia emocionada.

«Ramon Pellicer és el meu ídol»

Ferran Perea, que actualment té una secció a Ràdio Tàrrega, ha confessat on li agradaria treballar de gran. I és, és clar, a TV3.

«Sempre has dit que t'agradaria molt treballar a TV3 . I als informatius», li començava preguntant sobre la qüestió Helena García Melero.

I el jove confessava: «Tinc un gran ídol. Ramon Pellicer». Moment en què es disposaven a connectar telemàticament amb el popular presentador.

«Estic molt parat de veure aquest noi que ha aconseguit amb tan pocs anys una cosa que és dificilíssima», deia Ramon Pellicer a través de la pantalla del 'Tot es mou'. «Estar nerviós i que no es noti gens en absolut».

«És impressionant, en Ferran. No tenim paraules», confessava la presentadora. Sens dubte, un jove amb un futur molt prometedor a la comunicació. I a qui ni Helena García Melero ni Ramon Pellicer oblidaran.