Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Albert Om al programa 'Al Cotxe'.

Albert Om ja té nova feina a TV3 després de l'adeu de RAC1: s'hi posa avui mateix

El nou programa d'Albert Om inicia els rodatges aquest dissabte, 20 de maig

Albert Om ja té una nova vida. Després de la decisió de RAC1 de prescindir de l''Islàndia' a final de temporada, el presentador osonenc inicia una nova aventura professional a TV3. I, ves per on, comença avui dissabte, 20 de maig. L'aventura comença a Reus i durà el nom de 'Una altra història'.

El nou programa d'Albert Om, que comença els enregistraments aquest dissabte a la capital del Baix Camp, fa una crida als catalans i catalanes perquè mostrin els seus objectes més antics i fotografies més especials. D'aquesta forma, s'anirà construint poc a poc la història de Catalunya i dels seus habitants. 

Després de la primera crida perquè els espectadors col·laborin portant el seu trosset d'història al programa i penjant a la web la foto dels objectes, Albert Om -que dirigirà el programa acompanyat de dos històriadors- ara demana a les audiències que acudeixin a la gravació del programa. 

Els rodatges i poblacions que visitarà Albert Om

20 de maig - Reus  - Recinte Modernista Pere Mata (es podrà acudir a les 09.30 i a les 15.30)
27 de maig - Canet de Mar  - Castell de Santa Florentina
03 de juny - Barcelona  - Universitat de Barcelona (Pça Universitat)
04 de juny - Santes Creus - Reial Monestir de Santes Creus
10 de juny - Port de la Selva - Monestir de Sant Pere de Rodes
11 de juny - Girona  - Museu d'Art de Girona
17 de juny - Lleida  - Castell de Gardeny
18 de juny - Solsona  - Palau Episcopal

Objectes que marcaran la història

Així mateix, per aquests rodatges, l'equip de producció del programa demana als espectadors que hi duguin un objecte que considerin que pot explicar la història de Catalunya dels últims 20 anys. 

«Es demana als habitants tant de la capital del Baix Camp com dels municipis de la rodalia que portin un objecte que considerin que pot ajudar a explicar la història de Catalunya dels últims 100 anys. Les persones que vinguin als rodatges no cal que hagin pujat a la web les fotos dels objectes que portaran; es podrà fer des del punt de trobada per a la gravació», diuen des del programa. 

Pots consultar tots els detalls sobre 'Una altra història', el nou programa d'Albert Om, aquí.