Albert Rivera, ingressat per una gastroenteritis aguda

Una salmonel·la podria haver estat la causa
Rivera
Albert Rivera, ingressat per una gastroenteritis aguda | EFE

 

El president del Ciutadans, Albert Rivera, ha ingressat aquest dimecres a l'hospital universitari HM Porta del Sud, a la localitat madrilenya de Móstoles, després de «patir un quadre sincopal secundari a una gastroenteritis aguda probablement per salmonel·la», segons l'informe mèdic, van informar a Europa Press fonts del partit.

 

A causa d'aquest quadre clínic, el líder de Ciutadans ha de romandre ingressat "per hidratació i antibioteràpia intravenosa". El temps d'ingrés variarà en funció de l'evolució clínica, segons l'informe mèdic.

 

L'última aparició pública de Rivera va ser aquest dimarts al migdia al Congrés, on va oferir una roda de premsa per comentar temes d'actualitat i on va anunciar la denúncia que presentaria el seu partit pels incidents ocorreguts en la manifestació de l'Orgull LGTBI a Madrid.

 

També va tornar a negar-se a facilitar la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del Govern i el va instar a negociar amb Unides Podem i els partits nacionalistes.

 

La salmonel·losi és una de les malalties de transmissió alimentària més comunes. És una infecció intestinal produïda pel bacteri salmonel·la. En la majoria de casos causa gastroenteritis i millora sense necessitat de tractament, però pot ser greu si arriba a la sang. Generalment es contrau a través del consum d’aliments contaminats, especialment els ous i els productes que contenen ou cru. 

 

També et pot interessar...

 

 Comentaris
CArMELL
Gastroque?... ara es diu aixi?
Pilsen
A anat a pillar i se estaba cagant???
Yomisma
Ves tú con una gastroenteritis y tardan poco en pasar de tu cara y echarte para casa, pero siendo quién es...

envia el comentari