Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Albert Rivera intenta ballar el 'Swish Swish' en directe a Telecinco

El líder de Ciutadans s'ha sotmès al tercer grau de sis nens i nenes en la secció 'Érase una vez en Moncloa' del programa d'Ana Rosa

 

En plena efervescència electoral, els líders dels partits es mostren disposats al que faci falta per fer pujar les enquestes i millorar la seva imatge. I a Telecinco els ho posen fàcil en això de mostrar una cara més amable i propera als ciutadans. Sobretot a 'El programa de Ana Rosa', on els entrevistadors són nens i nenes sense pèls a la llengua. L'últim en sotmetre's a l'exigent tercer grau ha estat Albert Rivera, líder de Ciutadans, a qui han posat a prova més que les seves aptituds polítiques. 

Els sis petits de la secció 'Érase una vez en Moncloa' han volgut que s'expliqués sobre Franco i sobre l'independentisme, però el català no només ha hagut de parlar. Els petits tenien un repte entre mànigues: que ballés. I no qualsevol cosa. La famosa coreografia del 'Swish Swish' que s'ha fet viral i que encara avui és un repte per a la destresa de molts. Una de les nenes deixava caure un «saps fer aquest ball?». 

Rivera s'ha apuntat finalment a la ballarusca. «La meva filla me'l va intentar ensenyar però no sé fer-ho», explicava aixecant-se i traient-se la jaqueta disposat a fer un intent. Efectivament, però, tenia certa raó.

Pablo Casado, entre les cordes

Rivera no ha estat el primer. Pablo Casado era aquest passat dimarts el tercer candidat al govern espanyol en trepitjar el plató d''El Hormiguero' per asseure's davant de Pablo Motos i enfrontar-se als desinhibits 'Trancas i Barrancas'. El líder del PP, a més de regalar-li una caixa de tomàquets al presentador, va haver de demostrar la seva destresa tocant el baix en directe.

Parany o no, l'equip del programa tenia preparats els instruments i una banda perquè Casado si unís. I tot i que semblava que s'hi resistiria, Motos li donava una empenta: «Estem en directe i tu estàs en campanya». Finalment, el líder popular s'atrevia a unir-se al grup per marcar-se una de les cançons més famoses de Bruno Mars.