Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un caixer del Banco Santander, i al cercle uns bitllets en un caixer

Alegria per als més grans de 65 anys: els avantatges que ofereix el Banc Santander

L'entitat financera vol cuidar els seus clients jubilats i ha posat en marxa una sèrie de novetats

El Banc Santander ha anunciat una sèrie de novetats destinades a les persones jubilades. L'entitat vol potenciar les comoditats i l'atenció personalitzada per als clients que pertanyin a aquest sector de la població.

També vol brindar-los el context ideal per satisfer les seves necessitats en un món cada cop més digitalitzat i assegurar el seu benestar i la comoditat. Els temps han canviat a una velocitat espectacular i la gent gran necessita recursos per adaptar-se a les noves tecnologies.

Els avantatges que ha implementat el Banc Santander per a les persones jubilades

Aquestes noves mesures se centren a proporcionar una sèrie de serveis especialitzats per als jubilats. L'entitat podrà pagar les pensions amb antelació i ofereix la possibilitat de comptar amb personal exclusiu per a la gent gran.

Com hem explicat, la majoria d'àmbits de la vida quotidiana estan vivint un procés de digitalització. Empreses, companyies, organismes i ens públics faciliten la realització dels tràmits a través d'internet, i el paper i l'atenció presencial estan perdent pes a la societat.

Les persones jubilades poden experimentar dificultats per dur a terme aquests processos amb l'ordinador o el mòbil i a moltes se'ls pot fer un món. Per això, el Banc Santander ha decidit, entre altres mesures, prohibir el cobrament de comissions als pensionistes i persones discapacitades.

Així mateix, les novetats del Banc Santander inclouen l'atenció telefònica en tot moment per a aquest grup de la població. És a dir, els jubilats podran fer consultes per telèfon les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. I l'horari de les oficines s'allarga fins a les 14:00.

Alhora, els beneficiaris d'aquestes innovacions poden planificar reunions amb els seus gestors. I el Santander ha signat un conveni amb Correus per habilitar 'Correos Cash', que permet fer operacions d'efectiu a les seves 4.600 oficines que hi ha a Espanya.

Les assegurances del Banc Santander

El Banc Santander també ofereix un ventall d'assegurances específiques per als jubilats. L'assegurança de dependència, l'assegurança de decessos de prima única, l'assegurança d'accidents sènior i l'assegurança "Mi hogar senior" entren dins de les possibilitats.

L'entitat financera vol oferir ajuda i comoditat als seus clients, demostrant que es poden adaptar al seu estil de vida i les seves necessitats.