Una persona conduint amb les mans al volant i una imatge de les mans duna altra persona traient bitllets duna cartera

El paper que et poden deixar al parabrisa del cotxe i et pot portar la ruïna

Si acabes picant, et trauran els diners una falsa persona que promet resoldre tots els teus problemes

Molt de compte amb l'últim estafa sobre el qual ha alertat la Guàrdia Civil a les seves xarxes socials. I tot pel bé dels més de dos milions d'usuaris que segueixen la Benemèrita a la xarxa social X.

El cas és que ja fa molts anys que sorgeix una estafa que versa sobre una sèrie de vidents. Una mena de santers que volen treure't els diners com sigui si tens algun tipus de problema que necessites solucionar. Tot això per culpa d'un paper.

Quan les persones estan desesperades per la seva situació personal, sovint acudeixen a aquest tipus de persones. Però la Guàrdia Civil els ha frenat en sec aquestes intencions en avisar que aquest paper que et pots trobar col·locat al parabrisa del teu cotxe és una estafa.

Aquests estafadors utilitzen la suposada vidència o santeria per guanyar-se la confiança de la víctima. Amb tot, podrien apropiar-se del seu patrimoni i dels familiars més propers. La Guàrdia Civil recorda que no has de picar, ja que és una estafa en tota regla.

La Guàrdia Civil alerta tots d'una estafa creixent: el fals vident 'Mestre Sisse'

Si veus al parabrisa del teu cotxe un paper sobre la vidència del 'Mestre Sisse', un remeier que ofereix els serveis d'"endevinació completa i clara", reacciona. Agafa'l i llença'l a la paperera.

L'usuari @Lawtips a TikTok s'ha fet ressò d'aquesta denúncia de la Guàrdia Civil. I ens aconsella que si caus en aquest tipus de trampa i t'acaben traient els diners, “denuncia i guarda totes les proves possibles per aportar-les posteriorment”.

En aquest paper, el 'Mestre Sisse' assegura que és "especialista en problemes matrimonials i que el seu treball és seriós i eficaç", a més que els seus resultats "estan garantits al 100%".

En aquest cas, aquest paper s'ha trobat a la ciutat de Pontevedra, que és on suposadament dona aquests serveis aquest santer que ens vol arruïnar la vida. A més, assegura que té "20 anys d'experiència" i que tracta casos desesperats sobre diverses temàtiques.

Entre elles, "l'amor, recuperació de la parella, impotència sexual, mal d'ull, atraure clients, depressions o tenir sort als negocis". També t'ajuda suposadament a “mantenir el lloc de treball o protegir els teus familiars”. Compte amb aquest paper!