Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de les mans d'una persona utilitzant un mòbil i les lletres de Policia Nacional d'un cotxe

'Elimina directament': avís de la Policia per un correu amb què et poden estafar

La policia ha enviat un avís urgent als afectats d'una estafa relacionada amb una falsa citació policial

La Policia Nacional ha tornat a demostrar que no se li escapa cap intent de robatori o estafa i ha estat ràpida per avisar la població d'un nou frau. Parlem d'un correu amb què t'intenten estafar, i que versa sobre la citació davant l'Oficina de Denúncia per càrrec de robatori agreujat.

Una citació que, com no podia ser d'altra forma, és una estafa en tota regla. A través de X, la Policia Nacional ha enviat un missatge d'alerta i contundent perquè no caiguem a la trampa d'aquesta estafa que han tret a la llum.

El missatge es fa diverses preguntes i queda molt clar que és un frau. "Comparèixer per càrrec de robatori agreujat? App de citació electrònica? De veritat, picaràs amb això? Si t'arriba aquest correu, elimina directament i no piquis", sentencia el missatge.

La Policia Nacional t'avisa de què has de fer si reps un correu per un fals delicte de robatori

A més, aquest correu inclou un enllaç on has d'evitar punxar per tots els mitjans si no vols veure la teva seguretat i les teves dades personals en perill. L'únic que pretenen els estafadors és que punxis aquest enllaç per intentar arruïnar-te la vida. El millor que pots fer és, com indica la Policia, eliminar el correu com més aviat millor.

El post publicat ha estat difós per molts dels seguidors del compte de la Policia Nacional a X i suma més de 46.000 visualitzacions. Recordem que el robatori agreujat és aquell que succeeix amb la presència de diversos delinqüents que, a més, utilitzen armes de foc en aquest robatori.

No et deixis enganyar i segueix els consells de la Policia, que sempre està atenta que no piquem amb aquestes estafes que cada dia proliferen més a la nostra societat. En aquest cas, et pots emportar un bon ensurt si t'arriba aquest correu d'una citació policial per un presumpte robatori agreujat que en cap cas no és tal.