Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la Policia Nacional amb els deu homes més buscats, cadascun amb la seva foto i descripció física, incloent nom, complexió, altura, color de pèl i ulls, i alguns amb tatuatges.

Alerta de la Policia Nacional: els 10 fugitius més perillosos buscats a Espanya

Aquests individus, cercats per diversos delictes greus, podrien estar amagats a Espanya, segons la Policia Nacional

La Policia Nacional ha publicat una llista amb els deu fugitius més buscats a Espanya, sol·licitant la col·laboració ciutadana per localitzar-los. Aquests individus, cercats per diversos delictes greus, podrien estar amagats en territori espanyol. La col·laboració de la ciutadania és crucial per ajudar les autoritats a trobar el seu parador.

Gregorio Navas Hernández

Amb 37 anys, Navas Hernández és considerat molt perillós. Especialitzat en delictes contra el patrimoni, particularment en el robatori de vehicles, compta amb cinc reclamacions judicials vigents. Fa 1,74 metres, té ulls foscos, pell clara i tatuatges al braç dret i la mà esquerra.

José Manuel Canela Vázquez

Àlies “Ferramache”, Canela Vázquez, de 50 anys, és un dels capos de la droga més importants de Huelva. Buscat des del 2013, té un historial extens de delictes contra la salut pública. Fa 1,73 metres, té pell blanca, ulls castanys i pèl castany rapat amb marcada alopècia.

Segon Cousido Vieites

De 42 anys i 1,80 metres d'alçada, Cousido Vieites va ser condemnat a 32 anys de presó per abusar de menors utilitzant la seva posició de professor de religió. Els fets van passar el 2019, a Cambados, durant unes jornades de peregrinació a Santiago de Compostel·la. Cousido Vieites fa 1,80 metres, és de complexió gran, té la pell blanca i tant els seus ulls com els cabells són de color fosc.

Alberto Severo De Sousa Madureira

Buscat des del març de l'any passat per un homicidi a Sant Sadurni d'Anoia, Madureira, de 53 anys, és de complexió prima, pell blanca, cabells castanys i ulls marrons. La víctima va ser la seva parella, trobada sense vida al seu domicili. És de complexió prima, pell blanca, pèl castany i ulls marrons.

Imatge de la Policia Nacional amb els deu homes més buscats, cadascun amb la seva foto i descripció física, incloent nom, complexió, altura, color de pèl i ulls, i alguns amb tatuatges.
La Policia Nacional ha publicat una llista amb els deu fugitius més buscats a Espanya | Policía Nacional

Jesús Heredia Esglésies

Condemnat a 15 anys de presó per assassinat i un any per tinença il·lícita d'armes. Heredia Iglesias, de 46 anys, és buscat per un crim comès a Talavera de la Reina el 2009. Després d'una discussió, va atacar un home amb un ganivet i el va disparar repetidament.

El fugitiu fa 1,64 metres i és altament perillós, podent portar armes de foc o armes blanques.

Jonathan Montoya Rendón

Jonathan Montoya Rendón és un perillós sicari colombià de 39 anys. El fugitiu, buscat per assassinat amb traïdoria des del maig de l'any passat, va participar a l'assassinat del capo colombià Leónidas Vargas a l'Hospital 12 d'Octubre de Madrid el 2009. Fa 1,86 metres, té pell blanca, complexió atlètica i ulls i cabells negres.

Álvaro Pasquín Mora

Buscat des del 2020 per un delicte contra la llibertat sexual, Pasquín Mora, de 32 anys, fa 1,70 metres, és prim, amb pèl bru, pell blanca i ulls negres. Destaquen els seus nombrosos tatuatges al cos, incloent-hi una frase al pit: “la sort està tirada”.

Diumenges Manuel Pinto Coelho

Diumenges Manuel Pinto Coelho està en parador desconegut des de l'agost del 2023. El fugitiu està condemnat per delictes continuats contra la llibertat sexual sobre la seva filla. Pinto Coelho, de 51 anys, fa 1,66 metres, té pell blanca, cabells canosos, ulls castanys i complexió atlètica.

Baltasar Vilar Durán

Conegut com a “Saro”, Vilar Durán, de 67 anys, està condemnat a 45 anys per tràfic de drogues. La seva especialitat és la conducció de planadores i té vincles amb el narcotràfic colombià. Fa 1,71 metres, té pell blanca, cara allargada, ulls blaus, i cabells castanys canosos.

Marek Dawid Legie

Les autoritats poloneses busquen Marek Dawid Legie, de 32 anys, per tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. El fugitiu és atlètic, amb ulls marrons, una piga a la templa esquerra i tatuatges a les cames, coll i braços, i una teranyina al colze.

La Policia Nacional insta els ciutadans a aportar qualsevol informació de forma confidencial a través del correu electrònic losmasbuscados@policia.es. La col·laboració ciutadana és essencial per capturar aquests perillosos delinqüents i garantir la seguretat al país.