YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alerta sanitària per un perillós producte venut a Catalunya

Conté proteïna de llet no declarada en l'etiquetatge

Imatge d'arxiu d'una botiga
Els lots s'han venut a Catalunya i altres comunitats autònomes | Redacció

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha avisat del perill de consumir uns rotllets de primavera congelats. Provenen de Singapur i s'han comercialitzat a diferents comunitats d'Espanya, inclosa Catalunya

La marca i els lots afectats

El producte, segons Sanitat, conté proteïna de llet no declarada en l'etiquetatge, fet que el converteix en un perill per a la salut de molts consumidors, que poden haver-lo adquirit ja en diversos establiments del país. L'alerta afecta les làmines per a rotllets de la marca Spring Home amb data de caducitat del dia 3 de novembre de 2022 i en els següents formats:

- Rotllet de primavera 190mm SPRING HOME envàs de550g/50 làmines.

- Rotllet de primavera 215mm SPRING HOME envàs de 550g/40 làmines.

- Rotllet de primavera 150mm SPRING HOME envàs de 400g/50 làmines.

- Rotllet de primavera 250mm SPRING HOME envàs de 550g/30 làmines.

- Rotllet de primavera 125mm SPRING HOME envàs de 250g/50 làmines.

Venuts a Catalunya

AESAN ha rebut una notificació per part de les autoritats sanitàries de Països Baixos alertant del problema. Segons informa, «la notificació es va originar arran d'un control intern de l'empresa». 

Els rotllets en qüestió s'han distribuït a diferents països de la Unió Europea, entre ells Espanya. I dins de territori espanyol, el producte ha arribat a Catalunya, així com a Andalusia, Madrid, València, Canàries, Balears i el País Basc. 

L'agència ja ha procedit a informar a «les autoritats competents de les comunitats autònomes» i demana als consumidors al·lèrgics a la proteïna citada que puguin haver comprat els rotllets afectats que no els consumeixin sota cap concepte. Per a la resta de consumidors, en canvi, no existeix cap mena de perill: «El seu consum no comporta cap risc», conclouen.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari